Clinique mascara

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Clinique mascara voor een charmante oogopslag

Wil je graag volle en aantrekkelijke wimpers? Met een Clinique high impact mascara geef je jezelf een betoverende oogopslag. Mascara van Clinique is oftalmologisch getest en geschikt voor alle huidtypen. Fiets of wandel je veel? In ons regenachtige land is een Clinique waterproof mascara geen overbodige luxe. Ga voor het gemak van een veilige, effectieve en huidvriendelijke mascara!

Hoe gebruik je een Clinique high impact mascara?

Verplaats het mascaraborsteltje vanaf de basis naar het uiteinde van je wimpers. Bepaal zelf hoeveel laagjes je aanbrengt. Tip van de dag: laat een aangebracht laagje eerst goed opdrogen. Vervolgens breng je een volgende laag aan. Zo voorkom je klontervorming en krijg je een verleidelijke blik. Maak je ogen sprekender met een Clinique mascara. Zoek je een bruine of een zwarte mascara? Bestudeer de diverse varianten van de luxueuze Clinique high impact mascara in black. Door dat speciale gekromde borsteltje van de Clinique curling mascara krijgen jouw wimpers meer volume en creëer je een prachtige zwarte krulling. In het vervolg heb jij geen extra wimperkruller nodig. De mascara blijft een etmaal zitten en is weg te halen met een wattenschijfje en wat warm water.

Vergelijk alle exemplaren in onze online shop

Creëer intense en weelderige wimpers met de Clinique lash power mascara set. De innovatieve polymeren van de Clinique high impact lash elevating mascara houden jouw wimpers in perfecte conditie. Deze mascara is verkrijgbaar in zwart en in bruin. Voorkom hinderlijke vlekken rondom je ogen met een handige Clinique waterproof mascara. Zo kijk jij ongehinderd naar je favoriete (en emotionele) films en eindigt je mascara niet halverwege je gezicht. Heb je last van gevoelige ogen of draag je lenzen? Dan is de extreme volume mascara geschikt voor jou. Het label Clinique helpt je om je aantrekkelijk en vrouwelijk te voelen. Surf een rondje door onze webshop en kijk ook eens aandachtig naar het gevarieerde kleurenpalet van Clinique oogschaduw en Clinique oogpotlood.

Volle wimpers? Profiteer van onze fijne kortingen

Gun jezelf het gemak van een veilige en mooie mascara; nooit meer van die irritante klontertjes op je wimpers. Geef jezelf een parfumvrije mascara en een verleidelijke oogopslag cadeau. Wil je een Clinique mascara in de aanbieding? Heb je je zinnen gezet op een Clinique high impact mascara in black, maar dan liever met korting? Gelijk heb je! Wist je dat je onze producten vaak goedkoper kunt aanschaffen? We wensen je veel plezier met je online aankoop!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help