Wimperserum

7 Resultaten
Aanbevolen

7 Resultaten

Vollere, langere én sterkere wimpers

Een serum voor je wimpers maakt je wimpers voller, langer én sterker. Bovendien zorgt het product ervoor dat je minder wimperhaartjes verliest. Wil je ook wimperserum kopen? Op deze pagina vind je wimperserums van verschillende merken! Van Herome wimperserum tot wimperserum van L'Oréal Paris en Talika wimperserum.

Je wimpers laten groeien met een goede wimperserum

Heb je korte wimpers? Dan biedt een serum voor je wimpers misschien wel de oplossing. Een goede wimperserum kan je wimpers laten groeien omdat het product de wimpers verzorgt en versterkt. Naast het verzorgen van de wimpers zijn veel wimperserums trouwens ook geschikt voor de verzorging van je wenkbrauwen.

Broze wimpers door wimperextensions? Gebruik een serum!

Vrouwen die regelmatig wimperextensions laten zetten, kunnen na verloop van tijd last krijgen van broze wimpers. Logisch, want je natuurlijke wimpers krijgen na het aanbrengen van wimperextensions extra gewicht te dragen. Een serum voor je wimpers kan daarom ook in dit geval een uitkomst bieden. Het product maakt je wimpers nét even wat sterker, waardoor je natuurlijke wimpers beter tegen een stootje kunnen en sneller herstellen.

Boost je wimpers ook met andere producten voor je wimpers

Dagelijks een serum voor je wimpers gebruiken gaat waarschijnlijk veel goeds doen voor je wimpers. Wil je daarnaast je ogen nog extra accentueren? Gebruik dan een goede mascara en eyeliner! Een eyeliner accentueert de ogen en een mascara zorgt voor nog meer lengte en volume!

Wimperserum kopen bij wehkamp

Bij wehkamp hebben we verschillende wimperserums in diverse prijscategorieën in het assortiment. Elk product bevat weer andere (verzorgende) bestanddelen, waardoor het zeker de moeite waard is om even de verschillende serums voor je wimpers te bekijken. Wist je trouwens dat alle producten die je vandaag nog koopt morgen al bij je thuis zijn?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

We zijn live!
Shop de collectie

Categorieën

Mijn account
Help