Header - Mascara

Welke mascara past bij mij?

De ene mascara belooft een natuurlijke look, de ander een Bambi-look en weer een ander een volumineuze look. Welke mascara je kiest, laat je het beste niet alleen afhangen van de belofte op de verpakking. Let ook op wat voor soort wimpers je hebt. Zo kies je eenvoudig mascara waarmee je een geweldige look creëert.

Wat voor wimpers heb ik?

Elke wimpers zijn anders, en mogelijk heb jij korte wimpers, rechte wimpers of dunne wimpers. Het kan ook zijn dat je wimpers allemaal verschillende lengtes hebben. Kijk daarom goed in de spiegel en focus op je wimpers. Zijn je wimpers opvallend kort? Dan heb je korte wimpers en kies je het beste mascara die extra lengte geeft. Zit er geen krul in je wimpers? Dan heb je rechte wimpers. Het is belangrijk dat je een mascara kiest met een borsteltje dat een natuurlijke krul geeft. Heb je zowel korte als lange wimpers die elkaar afwisselen? Zoek dan een mascara die je een natuurlijke look geeft. Zie je dat je lange, maar dunne wimpers hebt? Koop een mascara die jouw wimpers een boost geven en de haartjes dikker maken.

Wat voor wimpers heb ik?

Welke mascara is de beste voor korte wimpers?

Geef korte wimpers extra lengte met een false lash effect mascara. Deze mascara’s beloven een klontvrij volume. De formule maakt je wimpers extra lang, waardoor jouw ogen nog meer opvallen. Kies bijvoorbeeld voor de L'Oréal Paris mascara False Lash Telescopic Black. Deze heeft een borsteltje waarmee jij nauwkeurig je mascara aanbrengt.

Kies mascara voor rechte wimpers

Kunnen jouw wimpers wel wat extra krul gebruiken? Kies dan voor de 2000 Calorie Curl Addict Mascara. Deze mascara is speciaal ontworpen om wimpers krul te geven. Voor een optimaal effect gebruik je eerst een wimperkruller. Krul je wimpers aan de basis en in het midden. Gebruik vervolgens de krulmascara. Breng deze aan vanaf de wortel tot de punt. Wanneer je de punt bereikt, houd je het borsteltje hier een paar seconden vast om de krul te fixeren.

De beste mascara voor wimpers van verschillende lengtes

Hebben jouw wimpers verschillende lengtes? Kies dan voor een mascara voor een natuurlijke look. Denk aan de Lash Sensational Sky High mascara van Maybelline New York. Deze mascara biedt volume die natuurlijk oogt. Pak zowel de basis als de puntjes van de wimpers goed mee. Zo geeft de mascara ook je kortere wimpers extra lengte.

Welke mascara kiezen voor dunne wimpers?

Dunne wimpers hebben een mascara nodig die ze extra volume geeft. Denk bijvoorbeeld aan de L'Oréal Paris Lash Paradise mascara. De mascara is verrijkt met verzorgende bloemolie die de wimperkwaliteit helpt verbeteren. Daarnaast heeft de mascara een zachte borstel die gemaakt is van vezels waarmee je elk wimperhaartje bereikt en verlengt. Zigzag het borsteltje vanaf de basis tot de punt. Zo scheid je de wimpers van elkaar en doordrenk je ze stuk voor stuk met de mascara voor meer volume.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help