Wenkbrauw kwasten

2 Resultaten
Nieuwste collectie

2 Resultaten

Waarom je wenkbrauwen zo belangrijk zijn

Je wenkbrauwen doen veel meer voor je dan je waarschijnlijk in eerste instantie zou denken. Ze voorkomen dat vuil en huidschilfers in je ogen vallen en zorgen met hun aflopende vorm ervoor dat vocht, zoals regen en zweet, niet in je ogen komt. Daarnaast zijn je wenkbrauwen een belangrijk onderdeel in je communicatie naar anderen. De meeste mensen trekken hun wenkbrauwen bijvoorbeeld automatisch samen als ze boos zijn.

Wenkbrauwen verven of bijtekenen met een potlood of poeder kwast met wenkbrauwpoeder

Wenkbrauwen zijn er in verschillende vormen en diktes. Om het gezicht meer te laten spreken, worden wenkbrauwen vaak aangezet met een wenkbrauw kwastje met wenkbrauwpoeder, maar je kunt ook een wenkbrauwpotlood gebruiken om je wenkbrauwen te accentueren. Sommige mannen of vrouwen vinden het fijner om hun wenkbrauwen te verven, zodat ze niet iedere dag hun wenkbrauwen bij hoeven te werken. Het verven van de wenkbrauwen wordt gedaan met een wenkbrauw verf kwastje.

Goede accessoires voor perfecte wenkbrauwen

Je wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht en als je je make-up gaat aanbrengen, moet je zeker je wenkbrauwen niet vergeten. Gebruik om je wenkbrauwen te accentueren altijd een scherp wenkbrauwpotlood of een goede wenkbrauw kwast. Heb je dunne wenkbrauwen? Dan is het makkelijker om je wenkbrauwen te tekenen met een dunne wenkbrauw kwast. Bedenk trouwens altijd eerst goed welke kleur wenkbrauw poeder of wenkbrauwpotlood het beste bij je past. Om het zo natuurlijk mogelijk te laten ogen kun je je wenkbrauwen het beste een kleur geven die zoveel mogelijk past bij je haarkleur. Met blond haar kun je meestal beter kiezen voor een bruin wenkbrauwpoeder dan zwart.

Alles voor perfecte wenkbrauwen koop je bij wehkamp

Behalve wenkbrauw kwasten verkopen we bij wehkamp nog meer producten voor perfecte wenkbrauwen. Denk bijvoorbeeld aan scherpe pincetten om je wenkbrauwen in een prachtige vorm te epileren en wenkbrauwborstels.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.