Pincetten

Zie je een vervelend haartje bij je wenkbrauwen of op je bovenlip? Zorg dat je altijd een pincet van wehkamp in je tas hebt en die ongewenste haartjes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Wij hebben verschillende soorten pincetten waarmee je zelfs de fijnste haartjes verwijdert zonder je huid te beschadigen. Ook hebben wij handige splinter pincetten waarmee je splinters pijnloos verwijdert.

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Koop de beste pincetten voor de mooiste wenkbrauwen

Onderschat nooit de kracht van goed getrimde wenkbrauwen! Je wenkbrauwen hebben een grote invloed op je uitstraling. Ze kunnen je look compleet maken of ontkrachten. Tijd om in te zoomen op de wenkbrauwen dus. Misschien ben je wel eens vaker aan de slag gegaan met pincetten of misschien is dit je eerste keer. Wij helpen je graag bij het pincet kopen en geven je wat tips.

De beste pincet kopen

Op het eerste gezicht lijken pincetten wellicht allemaal op elkaar. Toch zit er zeker verschil tussen! Een rvs pincet is veel steviger en blijft langer scherp dan een kunststof epileer pincet. Het materiaal is een belangrijke indicatie voor de kwaliteit van een wenkbrauw pincet, maar niet alle pincetten van rvs zullen fijn zijn in het gebruik. Een goede coating is gewenst om te voorkomen dat je vingers gaan glijden. Daarnaast is het belangrijk dat de twee uiteinden van de epileer pincet goed op elkaar aansluiten en dat je niet te veel of te weinig druk hoeft te zetten om de uiteinden bij elkaar te brengen. Het laatste waar je op zit te wachten, is kramp in je hand wanneer je halverwege het epileren bent.

De beroemde pincetten van Tweezerman

Het is onmogelijk om pincetten te zoeken zonder het merk Tweezerman tegen te komen. De Tweezerman pincet wordt altijd vol lof besproken, omdat het qua kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid ver boven de concurrentie uitstijgt. Tweezerman heeft bovendien een groot assortiment, zodat je de keuze hebt uit een lange pincet, een slant pincet, een pincet met punt en een epileerveer.

Welk Tweezerman pincet heb je nodig?

Er is een aantal pincetten die je graag in je make-uptas wilt hebben. Een slant wenkbrauw pincet is te herkennen aan zijn schuine kop. Dankzij de vorm van de pincetten kun je gemakkelijk de haartjes van je wenkbrauwen epileren. Daarnaast kun je de pincet met punt erbij pakken om de allerkleinste haartjes te trekken. Een pincet kopen met een grote kop is juist weer handig voor het epileren van meerdere haartjes tegelijkertijd. Met de epileerveer kun je zogenaamde donshaartjes van je gezicht verwijderen.

Niets zo veranderlijk als een trend

Nog niet zo heel lang geleden behoorden wenkbrauwen dun te zijn. Nu zijn volle wenkbrauwen juist weer in de mode. Dit is een prachtige look, niet alleen omdat het er natuurlijk uitziet, maar ook omdat je minder haartjes hoeft weg te halen. Wie zegt dat je pijn moet lijden om mooi te zijn?

Klaar met epileren? Kies dan de juiste kleur

Om je wenkbrauwen mooi uit te laten komen, is het belangrijk dat je de juiste kleur wenkbrauwpotlood gebruikt. In de regel gaat het om dezelfde kleur als je haarwortels. Als je blonde haren hebt en heel lichte wortels mogen je wenkbrauwen iets donkerder zijn. Als jouw haar tegen het zwarte aan zit, kies je het beste voor een potlood dat net iets lichter is dan je haarwortels, omdat het eindresultaat anders heel ‘hard’ kan overkomen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help