Peper- en zoutmolens

Peper- en zoutstellen zijn naast een goed housewarming cadeau of huwelijkscadeau ook erg praktisch. Bijna elk gerecht kun je op smaak maken met peper en/of zout. Kies je voor een traditionele variant van Amefa of voor een design variant van Cole & Mason? Wat je ook zoekt, bij wehkamp is er voor iedereen wat geschikts!

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Peper- en zoutstellen

Misschien ken je ze vooral als standaard cadeau bij bruiloften of samenwoonfeestjes, maar peper- en zoutstellen zijn natuurlijk ook gewoon erg nuttig. Bijna elk gerecht kun je op smaak brengen met de twee populairste smaakmakers: peper en zout. Omdat dit duo zo onlosmakelijk met elkaar verbonden is, worden peper- en zoutstellen over het algemeen per setje van twee verkocht. In ons assortiment hebben we er heel wat voor je. Die zet je met veel plezier op tafel om jezelf, je gezinsleden en/of je gasten te voorzien van de nodige peper- en zoutkorrels over hun eten. Naar smaak aanbrengen, zoals dat dan heet. Vertrouw op kwaliteit voor een goede prijs, zoals je dat van wehkamp.nl gewend bent. Net zoals je prima service mag verwachten.

Matching peper- en zoutstellen of juist niet?

Vroeger was het zo dat peper- en zoutstellen vrijwel altijd bestonden uit twee houders die er hetzelfde uitzagen. Alleen de strooigaatjes in de deksels waren dan verschillend (meestal P voor peper en S voor zout in het Engels). Inmiddels is die trend wel zo’n beetje voorbij, al doet een klassiek merk als Wedgwood het nog steeds. Toegegeven, peper- en zoutstellen zijn nog steeds herkenbaar als een setje, maar designers hebben andere manieren gevonden om aan te geven dat de twee houders bij elkaar horen. WMF heeft bijvoorbeeld een stel dat uit een dunne variant en een dikke, holle variant bestaat. De een past zo in de ander. Of je nu een set van aardewerk, porselein, RVS of kunststof wilt: bij ons vind je genoeg peper- en zoutstellen om uit te kiezen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help