Keukenweegschalen

Een goede weegschaal mag niet ontbreken in je keuken! Het is jouw hulpmiddel voor het maken van de perfecte taart of brooddeeg. Kies uit platte functionele varianten van Brabantia en Terraillon die gemakkelijk in je keukenkastje passen. Maar wil je een echte eye-catcher op je aanrecht? Ga dan voor de traditionele variant van bijvoorbeeld Bloomingville.

11 Resultaten
Nieuwste collectie

11 Resultaten

Keukenweegschalen

Ben je een enthousiaste thuiskok en wil je ingrediënten afwegen tot op de gram nauwkeurig? Dat kan met de keukenweegschalen uit ons assortiment. Aan jou de keuze, analoog of digitaal. We hebben keukenweegschalen van merken als Bloomingville, Brabantia en WMF. Daar zit ongetwijfeld iets voor je tussen! Sommige varianten zijn voorzien van een bakje, waar je de ingrediënten in kunt doen. Andere weegschalen hebben alleen een platte bovenkant om de te wegen etenswaren op te leggen. Bedenk vooraf welke versie voor jou het handigst zou zijn, dan zit je altijd goed. Er zijn verschillende materialen waarvan keukenweegschalen gemaakt worden. Bij ons kun je kiezen uit glas, RVS of ander metaal. Welke weegschaal wordt jouw trouwe hulp in de keuken?

Kies uit onze diverse keukenweegschalen

De keukenweegschalen die wij voor je hebben geselecteerd, kunnen maximaal 3 of 5 kilogram wegen. Daarbij maakt het niet uit of je een digitale of analoge variant kiest. Uiteraard kun je met een digitale variant nauwkeuriger afwegen. De analoge varianten van Bloomingville geven je echter dat authentieke gevoel van vroeger. De digitale keukenweegschalen zien er veel moderner en strakker uit. Meestal is er een verdeling per gram, maar soms ook per drie gram. De garantietermijn wisselt van 5 tot 20 jaar, dus je kunt er in ieder geval van uitgaan dat je jarenlang kunt vertrouwen op je nieuwe keukenweegschaal. Sommige weegschalen hebben de mogelijkheid om het laatst gewogen gewicht terug te halen, voor het geval je dit weer vergeten was. Zulke slimmigheden kunnen goed van pas komen als je druk bent met van alles en nog wat!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help