Messenslijpers

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Houd je messen scherp met een goede messenslijper

Als echte foodie weet je hoe belangrijk het is om met scherpe messen te werken. Een bot mes is niet alleen irritant, maar is zelfs gevaarlijker dan een scherp mes. Waarom? Bij een bot mes moet je tijdens het snijden veel meer kracht zetten en dit kan voor vervelende ongelukken zorgen.

Wil jij je messen scherp houden? Dan kun je regelmatig naar een kookwinkel gaan om je messen te laten slijpen, maar je kunt ook een messenslijper kopen. Met een mobiele messenslijper houd je je messen zelf lekker scherp. Handig!

Verschillende soorten messenslijpers

Op deze pagina vind je onze collectie messenslijpers. Wil je een messenslijper kopen? Dan heb je de keuze uit diverse producten.

De doortrekslijper: goed, praktisch en betaalbaar

Een doortrekslijper bestaat uit sleuven waar je je messen doorheen haalt. In deze sleuven zitten wieltjes. Door je messen langs deze wieltjes te halen, maak je ze lekker scherp. Deze messenslijper werkt erg goed, is praktisch en is niet te duur in de aanschaf.

De traditionele slijpsteen

Een slijpsteen messen wordt ook wel een wetstone genoemd. Dit is de meest traditionele messenslijper kartelmessen, die uit een eenvoudige steen bestaat. Deze steen heeft een grove korrel, waar je het lemmet van je mes langs haalt. Met een slijpsteen messen maak je je favoriete messen snel en gemakkelijk weer lekker scherp.

Aanzetstaal

Je kunt ook aanzetstaal gebruiken om je messen te slijpen. Dit is een eenvoudige messenslijper van metaal, waar je je messen in diverse hoeken langs haalt. Hierdoor worden de messen geslepen.

Je keukenmessen slijpen? Bestel een messenslijper

Zijn jouw keukenmessen door intensief gebruik bot geworden? Bestel een messenslijper voor kartelmessen en start met keukenmessen slijpen. En een mobiele messenslijper is compact, dus je bergt hem na gebruik gewoon in een keukenkastje op.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help