Pastamachines

Maak één keer je eigen pasta en wij beloven je: je wilt nooit meer anders! Met een pastamachine wordt zelf pasta maken een eitje. Heb je zin in spaghetti, linguine of papardelle? Dit en nog veel meer soorten pasta maak je met onze pastamachines. Varieer met de smaken die je toevoegt en jij eet elke dag een andere pasta!

9 Resultaten
Nieuwste collectie

9 Resultaten

Pastamachines

Wil je graag verse pasta met een heerlijk smaak, vol verse ingrediënten? Dan is de pastamachine de uitkomst voor jou! De pastamachine beschikt over meerdere schijven, zodat jij altijd jouw favoriete pastagerecht kunt bereiden. De machines zijn geschikt om spaghetti, penne, fettuccine en lasagne te maken. De pastamachine is niet alleen handig als je zin hebt in verse pasta’s, maar kan ook een uitkomst zijn voor mensen met een allergie of een speciaal dieet. Zo kan jij blijven genieten van je favoriete pasta’s zonder je druk te hoeven maken over (onbekende) ingrediënten.

Pasta's maken

Het maken van pasta’s neemt even tijd in beslag omdat je alle ingrediënten moet mengen en klaar moet maken. Je kunt natuurlijk ook een grotere hoeveelheid maken, zodat je de rest van de pasta’s in kunt vriezen. Het enige wat jij de volgende keer hoeft te doen als je lasagne of spaghetti gaat eten, is het klaargemaakte deeg op tijd uit de vriezer halen, zodat jij ’s avonds kunt gaan genieten van een ovenschaal vol verse lasagne of een pan vol spaghetti.

Morgen al in huis!

Kan je niet wachten om zelf heerlijke pasta’s te gaan maken en de chef kok in jezelf naar boven te halen? Wacht dan niet en bestel de pastamachine voor 23:59 uur bij wehkamp, zodat jij de pastamachine morgen al in huis hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help