POP top teaser image

Witte borden

74 resultaten
aanbevolen

74 resultaten

In het wit zijn je borden elegant en chic

Een bordenset in het wit kopen is altijd een goed idee. Naast dat in het wit je borden er super chic en elegant uitzien, match je deze handige borden met al je andere witte serviesgoed. Maak bijvoorbeeld een super uitgebreide ontbijttafel klaar met ontbijtborden in het wit. Als je geliefde de goed gevulde ontbijtborden in het wit, een goede kop koffie en wat vers fruit op tafel ziet staan, weet je zeker dat je punten scoort! In de avond haal je natuurlijk de witte dinerborden tevoorschijn. Serveer op de witte dinerborden een lekker stuk vlees of vis met gestoomde groentes of salade. Heb je pasta op het menu staan? Dan zijn de pastaborden in het wit een aanrader. Neem de tijd om ons assortiment met borden op je gemak te bekijken of stel direct de zoekfilter in. Zo vind je binnen no time het perfecte witte bord.

Witte vierkante borden of witte diepe borden

Heb jij al helemaal in je hoofd wat voor soort bord je graag op tafel wilt zetten? Gebruik de zoekfilter dan om snel en eenvoudig te zoeken op witte vierkante borden of witte diepe borden. Je kunt natuurlijk ook zoeken op materiaal of kenmerken. Zo zijn witte porseleinen borden een investering waar je heel lang plezier van zult hebben. Witte porseleinen borden zijn vaatwasserbestendig, duurzaam en super mooi. Qua kenmerken kun je zoeken op witte borden met een gouden rand of een print. Witte borden met een gouden rand zijn chique en net iets minder saai dan een compleet wit bord. Een printje is leuk als jij graag een vrolijke tafel dekt. Onder andere de borden van Blond Amsterdam, Urban Nature Culture en Pip Studio zijn leuk als jij van prints houdt.

Koop je bordenset in het wit direct

Ontbijtborden, dinerborden, diepe borden of pastaborden in het wit: je vindt het in onze webshop. Plaats je bestelling direct als je morgen al van je nieuwe borden wilt eten! Vergeet daarnaast niet om meteen wat vaatwassertabletten te scoren. Zo hoef je al die nieuwe borden niet met de hand af te wassen. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling of een vraag over onze producten? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte witte bord.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.