POP top teaser image

Cosy & Trendy borden

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Cosy & Trendy borden voor sfeervolle gezelligheid

Het Belgische merk Cosy & Trendy biedt je verschillende kleurrijke servieslijnen van aardewerk. Zoals de naam al aangeeft, haal je met Cosy en Trendy borden een set borden in huis die zorgen voor sfeer en gezelligheid. Match de diverse kleurvariaties en eet je favoriete pasta van de hippe pastaborden Cosy&Trendy.

Cosy en Trendy borden set: van dinerbord tot onderbord

Ben je op zoek naar nieuwe en elegante dinerborden? Wat vind je van het stoere en blauwe Cosy & Trendy dinerbord uit de collectie Isabeau? De groenblauwe kleur en de wat ruwe afwerking zijn kenmerkend voor deze servieslijn. Dit dinerbord is goed te combineren met andere kommetjes, bekers en dessertbordjes in diverse vormen en maten. Cosy en Trendy heeft ook diepe borden in bijzonder mooie grijs- en blauwtinten. Kijk eens naar het diepe Cosy & Trendy bord van de collectie Spiaggia. Zie je het geraffineerde craquelé en de glanzende binnenkant? Deze reeks bestaat uit allerlei sfeervolle bordjes, mokken en schalen. Hiermee kun je eindeloos matchen en mixen. Bovendien mogen deze prachtige Cosy en Trendy diepe borden gewoon in je magnetron en vaatwasmachine. Heb je de Cosy&Trendy soepkommen al ontdekt?

Divers, kleurrijk en veelzijdig: van pastabord tot leisteen bord

Geef jij de voorkeur aan een subtiele en zachtgrijze kleur? Dan zijn de (vaatwasser- en magnetronbestendige) diepe borden uit de reeks Sajet iets voor jou. Zie je die fijnzinnige print van dit aardewerk? Deze pastaborden van Cosy&Trendy staan prachtig op elke eettafel. Tevens verkrijgbaar in het helderblauw. Cosy en Trendy heeft ook platte borden voor je, zoals de vierkante borden van donker leisteen. We zien die borden van leisteen steeds vaker in restaurants. Wist je dat leisteen een natuurproduct is? Hoe leuk is het om zelf ook culinaire hapjes, tongstrelende tapas of frisse desserts te serveren op deze Cosy en Trendy platte borden (25 x 25 cm) van natuursteen? Door de diverse lagen kunnen de kleurtinten iets uiteenlopen, maar leisteen oogt donkergrijs en is hard en duurzaam.

Profiteer van de kortingen

Zoek jij de borden van Cosy en Trendy in de aanbieding? Gelijk heb je! We hebben geregeld fijne kortingen. Zo houd je geld over voor enkele bijpassende Cosy&Trendy mokken. Wil je borden van Cosy en Trendy in het wit of in een andere kleur? Surf door onze shop, bekijk de opvallende combinatie van kleuren en vormen en kies je perfecte Cosy & Trendy dinerbord of pastabord. Veel plezier met je aankoop!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help