Mepal bewaardozen

35 Resultaten
Aanbevolen

35 Resultaten

Mepal bewaardozen

Bewaardozen en voorraaddozen zijn onmisbaar in iedere keuken. Daarom vind je bij wehkamp een uitgebreid assortiment van Mepal bewaardozen. Deze handige bewaardozen helpen jou om etenswaren, zoals pasta en beschuit, langer te bewaren. En om eten op een hygiënische en veilige manier mee te nemen naar school of het werk.

Een opbergoplossing voor al je eten

Mepal is een Nederlandse producent van slimme voorraaddozen en andere bewaardozen. Denk hierbij aan voorraadboxen, lunchtrommels, drinkbekers en yoghurtbekers. In 2020 bestond het bedrijf maar liefst 70 jaar. Bijna alle producten worden nog steeds in Nederland gemaakt. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge normen voor voedselveiligheid. De voorraadboxen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Zo passen de stijlvolle Mepal zwarte bewaardozen echt in iedere keuken. Wil jij graag je zelfgemaakte koekjes opbergen? Kies dan voor de handige Mepal bewaardoos in het rond. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij de sale: misschien scoor je wel nieuwe Mepal voorraaddozen in de aanbieding!

Overzicht en kleur in je kast en keuken

Mepal verkoopt bewaardozen in verschillenden lijnen zoals de Modula, Cirqula, Modul en Stora voorraaddozen. De Cirqula kommen zijn echt ideaal voor het opbergen van eten. Je zet deze handige bewaardozen zo vanuit de vriezer in de magnetron (zonder deksel). Na het eten zet je de dozen gewoon in de vaatwasser. Ben je op zoek naar Mepal voorraaddozen? Kies dan voor de producten uit de Omnia lijn. Deze Mepal bewaardozen set zijn verkrijgbaar in vijf stijlvolle kleuren. De bewaardozen zorgen niet alleen voor overzicht en kleur in je kast, maar ook voor overzicht en kleur in je koelkast. Maak je leven makkelijker en duurzamer met de uitgebreide collectie bewaardozen van Mepal!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help