Ovens

Ovenschotels, taarten, broden en ga zo maar door! In een oven bereid je de meest uiteenlopende gerechten. Een oven is dan ook een veelgebruikt apparaat in veel huishoudens. Wij hebben ovens voor je van de merken Bestron, Severin en Steva. Hoeveel ovenruimte heb je nodig? Bekijk al onze opties en bestel jouw oven vandaag nog online.

15 resultaten
nieuwste collectie

15 resultaten

Ovens

Als je van bakken houdt of je maakt graag een ovenschotel als avondeten, dan hebben wij de ovens waarmee je dat prima kunt doen. Sommige mensen kunnen uren bezig zijn met een taart of juist snel even een afbakbrood in de oven leggen. Voor beide doelgroepen is er een oven die precies past. Je ziet al snel dat er nogal wat verschillende ovens in ons assortiment te vinden zijn. Dat is de manier waarop we iedereen kunnen voorzien van een perfect apparaat. Jouw wensen en eisen vormen het uitgangspunt voor je uiteindelijke keuze. Bestel je oven bij wehkamp.nl en vertrouw op de optimale prijs/kwaliteitverhouding én service waar we om bekend staan.

Genoeg te kiezen met al die verschillende ovens

Bij ons vind je ovens van allerlei merken, zoals Bestron, Tafel, DeLonghi en Severin. Vind je het belangrijk dat je oven niet te duur is, selecteer dan de prijs die je bereid bent om te betalen en de ovens die binnen jouw budget passen, blijven automatisch over. Dat geldt ook als je vinkjes zet bij de garantieperiode, de inhoud die de oven heeft en de maximumtemperatuur die je kunt instellen. Voor de meeste mensen zal 220 graden al genoeg zijn, maar als je een oven wilt die tot 250 graden kan, dan hebben we die ook voor je. Net zoals de inhoud van onze ovens van 11 tot 42 liter oploopt. Een heel kleine oven of een extra groot exemplaar, jij mag het zeggen. Voor je het weet heb je jouw ideale variant gevonden tussen onze ovens. Wij wensen je veel ovenplezier toe!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.