Ovenwanten

Onmisbaar in elke keuken, de pannenlap. Voorkom dat je je vingers brandt aan een hete pan of ovenschaal, dus zorg ervoor dat je de pannenlappen altijd binnen handbereik hebt. Kies een setje dat past bij je servies of keukentextiel een maak deze compleet met een ovenwant.

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Pannenlappen en ovenwanten

Niks is zo vervelend als je vingers branden aan een hete pan of ovenschaal. Gelukkig ervaren meer mensen dat en is er inmiddels een tal van artikelen beschikbaar om dat te voorkomen. Je kunt snel even een theedoek dubbelvouwen om iets heets aan te pakken maar dat gaat niet altijd goed. Een dikke ovenwant of pannenlappen zijn exact het juiste formaat. Je hebt zo nog grip genoeg om die hete schaal uit de oven te pakken en het materiaal is dik genoeg dat het de hitte tegenhoudt.

Soorten ovenwanten & pannenlappen

Ovenwanten en pannenlappen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zelfs bijpassende varianten bij je overige keukentextiel zoals je theedoeken en keukendoeken. De meeste pannenlappen en ovenhandschoenen worden gemaakt van stevig vlamwerend katoen. Het dikke vlamwerende katoen houdt de hitte tegen en zorgt dat het niet direct vlam vat als het in aanraking komt met bijvoorbeeld de vlam van je gasfornuis of het grillelement van je oven .

Snel in huis

In het assortiment van wehkamp vind je ovenhandschoenen en pannenlappen die je als set kunt kopen. Zo heb je de ovenwant en pannenlappen in dezelfde stijl of kleur. Maar één van beide nodig? Dat is ook geen enkel probleem. Elk item is apart van elkaar te bestellen dus mix en match met jouw favorieten. Vandaag besteld is morgen in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help