POP top teaser image

Toy cleaners

Op zoek naar een toy cleaner om jouw seksspeeltje(s) mee schoon te maken? Bij wehkamp vind je verschillende soorten toy cleaners. Bekijk ons assortiment en kies voor de toy cleaner die jouw voorkeur heeft.

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Wat is een toy cleaner?

Een toy cleaner gebruik je om jouw seksspeeltjes mee schoon te maken. Voor- en nadat je jouw seksspeeltjes gebruikt is het belangrijk om deze goed te reinigen. Wanneer je jouw seksspeeltjes goed reinigt, voorkom je namelijk dat er bacteriën, virussen en/of schimmels op gaan zitten. Ook blijven seksspeeltjes langer mooi wanneer je een toy cleaner gebruikt. Genoeg redenen dus om een toy cleaner aan te schaffen. Een toy cleaner is gemakkelijk te gebruiken. Breng de substantie aan op jouw seksspeeltje, laat het even goed intrekken, pak een schoon doekje en poets hiermee jouw seksspeeltje goed schoon. Je kunt ervoor kiezen om het speeltje daarna ook nog af te spoelen met water, afhankelijk van de toy cleaner kan dit ook nodig zijn. Wil je jouw seksspeeltjes nog makkelijker schoonmaken? Kies dan voor doekjes die speciaal gemaakt zijn om jouw seksspeeltjes mee schoon te maken. Ook deze vind je in ons assortiment. Een toy cleaner gaat over het algemeen lang mee. Het is goed om te weten dat er veel verschillende soorten toycleaners bestaan. Hieronder lees je er meer over.

Verschillende soorten toy cleaners

Er bestaan verschillende soorten toy cleaners, waaronder toy cleaners in de vorm van een spray, toy cleaners in schuimvorm en zelfs doekjes. Daarnaast kan je bijvoorbeeld kiezen voor een toy cleaner met of juist zonder alcohol. Geen fan van parfum? Er bestaan ook parfumvrije toy cleaners. Heb jij een gevoelige huid? Kies dan voor een toy cleaner die speciaal geschikt is voor de gevoelige huid. Je vindt deze verschillende soorten toy cleaners allemaal in ons assortiment. Controleer ook altijd even voor welke materialen de verschillende toy cleaners geschikt zijn, dan weet jij zeker dat je de juiste kiest. Bekijk ons assortiment, kies de toycleaner die jouw voorkeur heeft en verleng de levensduur van jouw seksspeeltjes.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.