POP top teaser image

Vibrerende eitjes

Nóg een spannender seksleven? Shop in ons assortiment vibrerende eitjes. Het seksspeeltje voor opwinding, ook wanneer je niet bij elkaar bent! Vandaag besteld, morgen in huis.

18 Resultaten
Aanbevolen

18 Resultaten

Wat is een vibrerend ei?

Een vibrerend ei is een eivormig speeltje dat door de vrouw wordt gedragen. Deze wordt ingebracht en kan door geliefde, of jezelf, met een afstandsbediening door middel van vibratie, voor opwinding zorgen. Het inbrengen van het eitje kan het makkelijkst met glijmiddel.

Het is belangrijk om te bepalen wat voor materiaal eitje je wil en hoe je het met je geliefde wil gaan gebruiken. De spanning kan je met de trilfunctie langzaam op laten lopen. Experimenteer met wat je lekker vindt! Ons assortiment bestaat uit vibrerende eitjes in verschillende soorten en maten. Denk aan een standaard vibrerend ei, een met verschillende standen, een draadloos vibrerend ei, een bullet vibrerend ei met twee tril eitjes en een vibrerend ei met afstandsbediening. Vibrerende eieren worden in ons assortiment aangeboden door merken zoals B Swish, Sexercise, EasyToys, Feelztoys, Shots Toys, Simplicity, Luv Egg en Christine le Duc.

Vibrerend ei met app of ei met afstandsbediening?

Vibrerende eieren kunnen zowel met een app als met een afstandsbediening gebruikt worden. Een vibrerend ei met app gaat aan de hand van een smartphone, via de app die bij het ei hoort. Daarop kan je verschillende standen aanklikken en ook zien op wat voor afstand je het ei nog kan bedienen. Een vibrerend ei met afstandsbediening geeft op de afstandsbediening de verschillende standen van vibratie aan en daarmee kan je geliefde, of jij zelf, zorgen voor een spannend voorspel!

Vibrerend ei schoonmaken

We hebben goede tips voor je om zo lang mogelijk van je tril ei te genieten door hem goed te reinigen en onderhouden. Nadat je hebt genoten van je trilei zorg je ervoor dat je hem goed schoonmaakt, om hem vervolgens weer te kunnen gebruiken. Een groot deel van de vibrerende eitjes is waterproof, dan kan je hem gewoon onder de kraan afspoelen en schoonmaken. Wanneer hij spatwaterdicht is kan je een natte doek gebruiken. Een toyreiniger is geschikt wanneer een ei niet waterproof is. Belangrijk om te weten, vibrerende eitjes die op batterijen werken zijn bijna nooit waterproof.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.