POP top teaser image

Butt plugs

Toe aan iets nieuws? Neem dan een kijkje tussen ons assortiment aan butt plugs, het seksspeeltje voor extra veel genot. Bij Wehkamp hebben we butt plugs van merken als Fifty Shades of Grey, Christine le Duc, Fun Factory en nog veel meer. Vandaag besteld is morgen in huis!

42 Resultaten
Aanbevolen

42 Resultaten

Wat is een butt plug?

Of je er wel eens van hebt gehoord of niet, de butt plug is een seksspeeltje wat niet kan ontbreken in je seksleven. Het zorgt voor een sterker en beter orgasme en kan door iedereen worden gebruikt. Zo heb je butt plugs voor mannen, maar ook butt plugs voor vrouwen. Een butt plug kun je vergelijken met anale seks, al is de penetratie natuurlijk anders dan in real life. De butt plug kan worden gebruikt ter vervanging of juist ter voorbereiding op de anale seks. Je kan het seksspeeltje samen of alleen gebruiken en een groot voordeel is dat hij ‘handsfree’ is. Je brengt hem in via de anus en vervolgens hoef je niets meer te doen. Door de bolling op het einde blijft hij op zijn plek zitten en heb je je handen vrij om je met andere dingen bezig te houden. De beweging van de butt plug zorgt automatisch voor het gevoel van penetratie. Makkelijker kan het bijna niet!

Je hoeft niet per se ervaren te zijn om het seksspeeltje te gebruiken. Er zijn butt plugs in verschillende soorten en maten, zodat je eerst rustig kan proberen waar jij je prettig bij voelt. Laat je lichaam wennen aan de butt plug, zodat anale seks vervolgens gemakkelijker en plezieriger wordt. Eén ding is zeker: een toevoeging aan je seksleven is het zonder twijfel.

Verschillende soorten butt plugs

Naast de standaard butt plug bestaan er ook veel andere varianten. Zo heb je speciale waterproof butt plugs, die resistent zijn tegen water (lees: gemakkelijk voor onder de douche). Je hebt ook extra grote ‘XL butt plugs’ voor de wat meer ervaren butt-plugger. Houd je niet van het grove geschut? Kies dan voor een dunne butt plug die makkelijk is in te brengen.

Naast de grootte van de butt plug, kun je ook kiezen voor een butt plug met een extra effect. Kies bijvoorbeeld voor een glazen butt plug, waarbij je zelf de temperatuur kan regelen. Houd hem een tijdje onder warm of koud water en zorg voor extra genot. Is een glazen butt plug niets voor jou? Ga dan voor een vibrerende butt plug en laat je heerlijk verwennen. Aangezien de meeste butt plugs er redelijk standaard eruit zien, kan je er ook nog voor kiezen om deze een beetje te pimpen: de butt plug diamant. Flitsender wordt je seksleven niet.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën