POP top teaser image

Cockringen

Koop bij Wehkamp de cockring waar jij (en je partner) naar verlangt. Er zijn verschillende soorten cockringen voor verschillende behoeften. Zo kan je kiezen uit rubberen, siliconen, leren en metalen cockringen, maar ook asslocks, vibrerende cockringen en cockringen sets. Experimenteer en ervaar zelf wat je het plezierigst vindt. Bekijk ons aanbod en enjoy!

18 Resultaten
Aanbevolen

18 Resultaten

Wat is een cockring?

Een cockring is een ring die om de penis wordt gedragen. Hij wordt daarom ook wel penisring genoemd. De penisring is een veelgebruikt seksspeeltje dat steeds populairder wordt. Je kunt een penisring om verschillende redenen dragen. Je kunt een penisring puur ter versiering van de penis dragen of gebruiken bij (BD)SM spelletjes, maar de voornaamste reden voor het dragen van cockringen zijn de fysieke voordelen. Het dragen een ring heeft namelijk effect op de bloedstroom van de penis. Doordat de ring vrij strak om de schacht van de penis zit, kan het bloed dat naar de penis is gepompt niet of minder snel terugstromen. Hierdoor geniet je van een hardere en langer durende erectie. Een cockring is hierdoor een zeer goed alternatief voor viagra. Een ander fysiek voordeel is dat de gevoeligheid van de penis wordt vergroot. Wie wil dat nou niet?

Hoe werkt een cockring?

Zoals hierboven al is benoemd, krijg je door het dragen van een cockring een hardere erectie die langer duurt. Maar hoe komt dit, hoe werkt een cockring precies? Dat verschilt per soort cockring. Er zijn verschillende soorten cockringen voor verschillende behoeften. Zo kan je kiezen uit rubberen cockringen, siliconen cockringen, leren cockringen, metalen cockringen, asslocks, vibrerende cockringen en cockringen sets.

Voor de bijna alle soorten cockringen geldt dat je hem om dient te doen wanneer de penis nog in slappe of half slappe toestand is. Flexibele cockringen die verstelbaar of rekbaar zijn (bijvoorbeeld siliconen cockringen) kan je wel om een harde penis doen. In alle gevallen is het ten zeerste aangeraden om glijmiddel aan de binnenkant van de cockring te doen voordat je hem om doet. Plaats hem vervolgens aan de schacht van de penis; waar de penis begint. Dit is de meest gebruikelijk plaats om een cockring te dragen. Als je de juiste cockring maat hebt gekozen blijft de ring uit zichzelf op deze plaats zodra de penis in erectie komt. Hierdoor kan je de ring zonder enig gedoe tijdens penetratie blijven dragen. Na ejaculatie zal de penis weer slapper worden en kan je de penisring weer af doen. Het is dus belangrijk dat je de juiste cockring maat gebruikt. Je kunt de maat eenvoudig berekenen aan de hand van de diameter (omtrek gedeeld door 3,14) van de penis in stijve toestand. Haal hier circa 3 à 4 mm van af voor de juiste binnenmaat in het geval van stugge materialen. Bij rekbare cockringen van bijvoorbeeld rubberen siliconen kan je beter een wat kleinere binnenmaat pakken.

Naast de schacht van de penis kan je een cockring ook op andere plekken plaatsen. Zo kan je hem net onder de eikel plaatsen, om de balzak dragen of om de penis en balzak tegelijkertijd, zoals bijvoorbeeld met asslocks. Je kunt ook verschillende ringen tegelijkertijd gebruiken. Hiervoor zijn cockringsets handig. Experimenteer ermee en ervaar zelf wat jullie het plezierigst vinden.

Een asslock is ideaal als je een penisring wilt combineren met stimulatie van de prostaat. De asslock bestaat uit een cockring met daaraan vast een deel dat je in de anus inbrengt. Je hebt ze in verschillende soorten en maten.

Je kunt ook verschillende ringen tegelijkertijd gebruiken. Hiervoor zijn cockring sets handig. Ook als je wilt afwisselen van de plaats van de ring tijdens de seks. Daarnaast zijn cockringen sets zijn ook handig als je niet precies weet welke maat je nodig hebt. Experimenteer ermee en ervaar zelf wat jullie het plezierigst vinden.

Ga jij (en je partner) voor een vibrerende cockring? Zorg er dan voor dat je het vibrerende deel van de ring naar boven plaatst. Op deze manier stimuleert het vibrerende deel de clitoris van de vrouw.

Cockring kopen

Koop bij Wehkamp de cockring waar jij (en je partner) naar verlangt. Er is keuze uit een breed assortiment aan cockringen. Voor ieder wat wil(d)s. Misschien heb je zelf al een favoriet merk cockring of wil je juist eens iets anders uitproberen. Wij hebben de beste cockringen van de grootste merken gewoon voor je op voorraad liggen. Bij ons kan je onder andere terecht voor de verschillende cockringen van Durex, Christine le Duc, Laid, Fifty Shades of Grey, Svakom, Rianne S., en Sono.

Wij begrijpen dat een cockring kopen spannend kan zijn en dat je misschien liever niet zelf naar de winkel gaat om een cockring te kopen. Bij Wehkamp bestel je daarom jouw nieuwe cockring online: makkelijk, snel en vooral discreet. Want je wilt natuurlijk al helemaal niet dat de buurvrouw weet wat je besteld hebt!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.