POP top teaser image

Loveballs

Op zoek naar love balls? Dan ben je bij Wehkamp aan het juiste adres. Je vindt hier vaginale balletjes in allerlei soorten en maten. Speciaal voor wat extra genot of juist om je bekkenbodemspieren te trainen. Neem snel een kijkje bij merken als Fifty Shades of Grey, Easytoys of Lelo. Genoeg keus voor iedereen!

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Wat zijn vaginale balletjes?

Misschien heb je ze wel eens voorbij zien komen: kleine balletjes die er heel onschuldig uit zien. En dat zijn de vaginale balletjes ook! De balletjes zijn ontworpen door een stel Japanse vrouwen, waar de oorspronkelijke naam ‘Geisha balls’ vandaan komt. Of je ze nou Geisha balls, love balls of vaginale ballen noemt: het komt allemaal op hetzelfde neer. Het fijne aan dit seksspeeltje is dat het niet alleen leuk is als voorspel, maar ze ook super goed zijn voor het trainen van de bekkenbodemspieren. De love balls kun je gemakkelijk inbrengen via de vagina en kun je zelfs laten zitten tijdens de seks. Met zijn vele voordelen is dit seksspeeltje zeker het proberen waard.

Veel vrouwen gebruiken de loveballs om de bekkenbodemspieren te trainen. Zodra je de vaginale ballen hebt ingebracht kun je je bekkenbodemspieren bij elkaar knijpen om de balletjes te laten bewegen. Door deze oefening meermaals te doen zorg je ervoor dat je de bekkenbodemspier versterkt. Dit resulteert in een sterkere bekkenbodem, wat urineverlies kan tegengaan. Veel vrouwen hebben hier bijvoorbeeld last van na de zwangerschap. Door te trainen met de vaginale balletjes kun je meer controle over je blaas krijgen en vochtverlies tegen gaan. Dat is natuurlijk een hele prettige bijkomstigheid.

Losstaand van het feit dat het goed is voor je lichaam, kun je er ook een fijne prikkeling mee opwekken. Het zorg niet per se voor een intens orgasme, maar het kan wel heel prettig zijn als voorspel of tijdens de penetratie. Je kunt de vaginale balletjes ook gewoon overdag dragen. Terwijl je loopt bewegen de balletjes aan de binnenkant van je vaginawand en tegen de G-spot. Extra spannend dus. De vaginale ballen zijn vooral door het boek Fifty Shades of Grey heel populair geworden. Wat Mister Grey wel niet allemaal heeft losgemaakt...

Soorten vaginale balletjes

De love balls zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Denk aan love balls van bijvoorbeeld 10 millimeter, maar ook love balls van 20 millimeter. Naast de verschillende formaten kun je ook kiezen voor diverse materialen verschillende materialen die worden gebruikt. Zo heb je de Ben Wa ballen, welke zijn gemaakt van glas of staal. De Ben Wa ballen bestaan uit twee losse balletjes en zijn net iets zwaarder, waardoor je nog meer moet inspannen om ze bij elkaar te krijgen. Naast de Ben Wa ballen heb je ook kegelballen, deze zijn herkenbaar door de kegelvorm. De kegelballen zijn ook ideaal voor de bekkenbodemspieroefeningen. Wil je liever vaginale balletjes met vibratie? Neem dan een kijkje bij onze vibrerende eieren.

Ontdek nu welke vaginale balletjes bij jou passen. Bestel de love balls gemakkelijk online laat ze de volgende dag bij je thuis bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help