seksspeeltjes

Dildo's

Je weet zelf wat je prettig vindt. Misschien experimenteer je graag, misschien zit je wat behoudender in elkaar. Met onze vibrators, condooms, glijmiddelen en stimulerende middelen van onder andere Du ...

39 resultatensorteren op
aanbevolen

Dildo’s

Ben je online op zoek naar een nieuwe dildo? Bij wehkamp bestel je jouw favoriete model makkelijk en discreet online. Zonder dat iemand ziet wat je besteld hebt, komen wij jouw dildo supersnel bij je thuisbezorgen. Genieten natuurlijk!

Waterbestendige dildo’s

Je hoeft het gebruik van dildo’s natuurlijk niet te beperken tot de slaapkamer. Veel van de producten zijn waterbestendig, zodat je ze ook onder de douche kunt gebruiken. Is dat voor jou niet nodig? Dan kies je simpelweg een van de andere producten! Ze hebben allemaal een vrolijke en kleurrijke uitstraling.

Meer dan dildo’s

Dildo’s worden gemaakt van siliconen. Omdat het natuurlijk een intiem product is, is het belangrijk dat het veilig te gebruiken is. En dat is zo! Er zitten geen weekmakers of andere schadelijke stoffen in. Ze voelen vaak lekker zacht aan, net als huid. Na gebruik maak je ze gewoon eenvoudig schoon met water en een beetje zeep, klaar voor de volgende keer dat je ‘m wilt gebruiken! Ben je op zoek naar een speeltje voor in de slaapkamer, maar zoek je eigenlijk net iets meer dan een dildo? Bekijk dan eens het aanbod vibrators. Deze varianten hebben een trilfunctie en dildo’s hebben dat niet. Ook daarvoor geldt dat wij jouw bestelling supersnel bij je thuis komen bezorgen. Waar en wanneer jij dat wilt!