Robotstofzuigers

Op zoek naar het ideale hulpje voor in jouw huishouden? Een robotstofzuiger zorgt elke dag voor een schone vloer, zonder dat jij er maar iets voor hoeft te doen. We bieden je de beste robot stofzuigers: van de iRobot Roomba tot de LG Hom-Bot. Een echte musthave is de Neato Botvac Connected robotstofzuiger, bedienbaar met je tablet of smartphone.

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Robot stofzuigers

Robot stofzuigers zijn ideale hulpjes in huis om elke dag een schone vloer te hebben. Zij kunnen dagelijks aan de slag om vuil, zand en andere viezigheid van de vloer te verwijderen zonder dat je het zelf hoeft te doen! Hierdoor zal je woning frisser, gezonder en schoner zijn. Wij bieden je een uitgebreid assortiment met robot stofzuigers van merken als iRobot, LG en Neato. Er zit dan ook vast en zeker een exemplaar bij dat helemaal past bij jouw wensen en eisen. Naast robot stofzuigers hebben we ook nog dweilrobots voor je, zodat je niet alleen alle stof zonder moeite laat opzuigen, maar ook nog eens de vloer laat blinken. Zou uitvinder Hubert Booth in 1901 hebben kunnen vermoeden dat we inmiddels robots zouden hebben die het stofzuigen van ons hebben overgenomen? In zijn tijd was er nog een paardenwagen nodig om een stofzuiger van het ene huis naar het andere te verplaatsen… Wil je ook profiteren van alle voordelen die een robot stofzuiger biedt? Bestel er dan snel en makkelijk eentje via wehkamp.nl!

Zo werken robotstofzuigers

Combineer de zelfstandigheid van een robot met stofzuigers en je creëert een robotstofzuiger. Dat zal ongeveer het uitgangspunt zijn geweest bij de uitvinding van dit handige apparaat. De robot rijdt de kamer rondt en zendt ondertussen ultrasone signalen uit, zodat hij weet hoe groot de kamer is en waar muren en andere obstakels zijn. Zodra hij tegen iets aan stoot, gaat hij automatisch terug. Zo voorkomt de robotstofzuiger dat hij per ongeluk iets stuk maakt of zichzelf tegen een muur aan rijdt. Hij rijdt zelf weer terug naar hun basisstation, waar hij zijn accu kan opladen voor de volgende ronde. Welke van onze robotstofzuigers kies jij?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.