Robotstofzuigers

Op zoek naar het ideale hulpje voor in jouw huishouden? Een robotstofzuiger zorgt elke dag voor een schone vloer, zonder dat jij er maar iets voor hoeft te doen. We bieden je de beste robot stofzuigers: van de iRobot Roomba tot de LG Hom-Bot. Een echte musthave is de Neato Botvac Connected robotstofzuiger, bedienbaar met je tablet of smartphone.

28 resultaten
aanbevolen

28 resultaten

Een goede robot stofzuiger als partner in ieder huishouden

Op zoek naar het ideale hulpje voor in jouw huishouden? Een robotstofzuiger zorgt elke dag voor een schone vloer, zonder dat jij er maar iets voor hoeft te doen. We bieden je de beste robot stofzuigers: van een Roomba kopen tot de LG Hom-Bot. Een echte must-have is de Neato Botvac Connected robotstofzuiger, bedienbaar met je tablet of smartphone. Zo kom jij ook na een lange en drukke werkdag thuis in een huis met een schone vloer.

Verschillende soorten van de stofzuigrobot

Robot stofzuigers zijn ideale hulpjes in huis om elke dag een schone vloer te hebben. Zij kunnen dagelijks aan de slag om vuil, zand en andere viezigheid van de vloer te verwijderen zonder dat je het zelf hoeft te doen! Daardoor zal je woning frisser, gezonder en schoner zijn. Wij bieden je een uitgebreid assortiment met robot stofzuigers van merken als iRobot, LG en Neato. Zoek je een robotstofzuiger voor dierenharen, dan is de Rowenta X-plorer Serie 75 Animal RR7675 een geschikte robotstofzuiger Er zit dan ook vast en zeker een exemplaar bij dat helemaal past bij jouw wensen en eisen. Naast robot stofzuigers hebben we ook nog een robotstofzuiger met dweilfunctie voor je, zodat je niet alleen alle stof zonder moeite laat opzuigen, maar ook nog eens de vloer laat blinken.

Zo werken robotstofzuigers

Combineer de zelfstandigheid van een robot met stofzuigers en je creëert een robotstofzuiger. Dat zal ongeveer het uitgangspunt zijn geweest bij de uitvinding van dit handige apparaat. De robot rijdt de kamer rond en zendt ondertussen ultrasone signalen uit, zodat hij weet hoe groot de kamer is en waar muren en andere obstakels zijn. Zodra hij tegen iets aan stoot, gaat hij automatisch terug. Zo voorkomt de robotstofzuiger dat hij per ongeluk iets stuk maakt of zichzelf tegen een muur aan rijdt. Hij rijdt zelf weer terug naar het basisstation, waar hij de accu kan opladen voor de volgende ronde. Weet jij al welke robotstofzuiger je kopen wilt?

Een robotstofzuiger in de aanbieding kopen

Wil je een robotstofzuiger kopen, dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Voor een mooie aanbieding voor een goede robot stofzuiger houd je het aanbod in de sale in de gaten. Plaats vandaag je bestelling en je hebt deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.