Steelstofzuigers

Een steelstofzuiger is compact en snoerloos. Daardoor zijn ze eenvoudig op te bergen en erg wendbaar. Met een steelstofzuiger van merken als Philips, AEG en Samsung kun je makkelijk overal bij, zonder dat je met snoeren hoeft te slepen. Een steelstofzuiger is ideaal voor kleinere schoonmaakklussen en kleinere huishoudens. Natuurlijk bieden we ook altijd nog een assortiment stofzuigers aan die wel een snoer hebben.

62 resultaten
aanbevolen

62 resultaten

Steelstofzuigers

Steelstofzuigers zijn compact en snoerloos. Daardoor zijn ze eenvoudig op te bergen en erg wendbaar. Met een steelstofzuiger van merken als AEG en Bosch kun je makkelijk overal bij, zonder dat je met snoeren hoeft te slepen. Een steelstofzuiger is ideaal voor kleinere schoonmaakklussen en kleinere huishoudens. De reden dat steelstofzuigers kleiner zijn dan andere modellen is dat je bij dit type het volledige gewicht mee moet bewegen tijdens het schoonmaken. Daarom maken de fabrikanten hem zo licht mogelijk. Een voordeel van deze variant is dat hij maar weinig plaats inneemt, dus opbergen is heel eenvoudig. Al meer dan 100 jaar geleden werd het principe van de stofzuiger uitgevonden en in de loop der jaren is er heel wat verbeterd aan de verschillende modellen. Bekijk op je gemak de specificaties van onze steelstofzuigers en je ziet meteen wat er allemaal mogelijk is. Zodra je jouw ideale model hebt gevonden, bestel je hem snel en makkelijk via wehkamp.nl!

Verschillende soorten steelstofzuigers

Wil je liever een stofzuiger met een stofzak of eentje die zonder zak kan stofzuigen? In ons assortiment steelstofzuigers kun je uit beide varianten kiezen. De wendbare modellen zijn zowel geschikt voor vloerbedekking als harde vloeren, zoals laminaat en plavuizen. Uiteraard is het heel handig dat steelstofzuigers snoerloos zijn, want dan is er geen snoer dat in de weg zit. Laad gewoon de accu van je stofzuiger op en je kunt er weer mee aan de slag. Bepaal op basis van jouw merkvoorkeur, budget en andere wensen welke variant voor jou het geschiktst is. Welke je ook kiest, we bieden je altijd de beste prijs/kwaliteitverhouding!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.