Rowenta stofzuigers

31 resultaten
aanbevolen

31 resultaten

Rowenta stofzuigers met doeltreffende reinigingskracht

Ga je voor een nieuwe Rowenta stofzuiger zonder zak of liever met zak? Geef je de voorkeur aan een draadloze steelstofzuiger of aan een robotstofzuiger met afstandsbediening? Wil je een krachtig, innovatief en stil apparaat? Kies een gebruiksvriendelijke Rowenta stofzuiger met efficiënte reinigingskracht. Check alle ergonomische modellen en neem onze fijne kortingen onder de loep!

Stofzuiger zonder zak: geluidloze kracht

Met een Rowenta Silence Force stofzuiger kies je voor stille kracht. Hoe lijkt jou de Silence Force Cyclonic RO7690? De Cyclonic modellen van Rowenta zijn de krachtigste apparaten zonder zak. De stofbak van model RO7690 is geschikt voor 2,5 liter. Handig voor jou: zo'n flinke bak hoef je niet ieder moment te legen. Je krijgt een seintje wanneer de bak geleegd moet worden. Met de POWER AIR zuigmond van dit apparaat vlieg jij door je huis: van het hoogpolige tapijt in je slaapkamer tot de houten vloer in de woonkamer. Perfect resultaat en geen herrie in de tent. Bovendien heeft deze stofzuiger een stevig Ergo Comfort-handvat en is daardoor eenvoudig te bedienen.

Stofzuiger met zak: inventief Allergy+ filtersysteem

Wil je een gloednieuwe stofzuiger, maar dan mét een uitneembare stofzak? Hoe vind je de Silence Force RO7740 Allergy+? Deze Rowenta stofzuiger is stil en beschikt over een ingenieus Allergy+ filtersysteem. Dankzij deze efficiënte filters en specifieke hygiëne+ zakken krijgen katten- en hondenharen geen kans. Onze Allergy+ stofzuigers zijn bestemd voor mensen met ademhalingsproblemen en/of allergieën. Model RO7740 Allergy+ gebruikt zakken van 4,5 liter. Bekijk ook de Rowenta stofzuigerzakken en Rowenta stofzuigeraccessoires in onze webshop.

Intelligente robotstofzuiger van Rowenta

Ben je benieuwd hoe de Rowenta robotstofzuiger werkt? Bekijk de ronde en volautomatische RR7455 Explorer met een hoogte van maar 6 cm. Zorg dat de app op je smartphone in verbinding staat met de robotstofzuiger. Vul een stofzuigschema in en je robot doet al het zware werk. Via een navigatiesysteem maakt hij je hele huis brandschoon. De Animal Turbo Brush elimineert alle dierenharen. Zelfs dweilen is geen moeite dankzij het Aqua Force-systeem.

Flexibele Rowenta steelstofzuiger

Een steelstofzuiger van Rowenta is draadloos en beschikt over een ingebouwde accu. Pak een Rowenta flex stofzuiger en maak alle moeilijke hoeken in no-time compleet stofvrij. Bekijk de flexibele arm van steelstofzuiger RH9299, met tot vijf keer meer bereik onder lage kledingkasten of bedden. De flexibele zuigmond is enorm wendbaar. Gebruik deze handige stofzuiger om je vloer, je meubilair én je plafond schoon en stofvrij te krijgen. Door de ledlampjes in de zuigmond heb je altijd goed zicht. Stof krijgt zo geen enkele kans!

Bekijk en vergelijk alle Rowenta stofzuigers

Lijkt het jou niet praktisch om een kruimelzuiger in huis te hebben? Rowenta showt een snoerloos model AC4769 in zwart met zilveren accenten. Heb je definitief besloten om je oude stofzuiger te vervangen? Wil je een moderne Rowenta robotstofzuiger of liever een draadloze Rowenta steelstofzuiger met accu? Bovenstaande steelstofzuiger RH9299 is ook inzetbaar als kruimelzuiger. Hoe vernuftig is dat? Gun jezelf het gemak van een krachtige stofzuiger. Surf een rondje langs alle modellen van Rowenta en geniet van je uiteindelijke keuze!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.