Severin stofzuigers

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Orde en netheid met een Severin stofzuiger

Als er iets aan huishoudelijke apparatuur is waar je niet zonder kunt, dan is het wel een stofzuiger. Verharende huisdieren, knoeiende kinderen; je vloer is zomaar toe om gestofzuigd te worden. Zoek je een krachtig model stofzuiger, dan bekijk je het ruime aanbod van Severin stofzuigers bij wehkamp.

Voor iedere klus een geschikte stofzuiger

Zoek je een klein en handzaam model waarmee je even snel de gevallen kruimels zuigt? Dan kies je voor de Severin handstofzuiger, ook wel kruimeldief of kruimelzuiger genoemd. Deze modellen zijn ideaal om in te zetten wanneer er iets geknoeid is. De Severin steelstofzuiger heeft overigens ook een ingebouwde handstofzuiger. De steelstofzuiger is een ideaal model voor naast de stofzuiger. Handig om hier en daar wat vuil op te zuigen, zonder dat je hoeft te bukken. De Severin steelstofzuiger is ook geschikt voor het stofzuigen van moeilijk bereikbare plaatsen. Natuurlijk kun ook altijd kiezen voor de oude vertrouwde stofzuiger met stofzuigerzak. Vind je het vervelend om steeds weer nieuwe stofzuigerzakken te moeten kopen of wellicht vergeet je gewoon steeds dat de zakken op zijn? Dan is de Severin stofzuiger zonder zak heel handig. Het enige wat je hierbij hoeft te doen, is de opvangbak leeg te gooien wanneer deze vol zit.

Een Severin stofzuiger kopen bij wehkamp

Zoek je een Severin accustofzuiger of een stofzuiger met zak? Wehkamp heeft het allemaal. Bekijk het ruime aanbod op je gemak. Wil je snel een stofzuiger kiezen, dan gebruik je de handige zoekfilters die we voor je hebben klaargezet. Selecteer de kenmerken waar de stofzuiger aan moet voldoen en je krijgt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Plaats vandaag nog je bestelling en je maakt morgen al gebruik van je nieuwe stofzuiger.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.