POP top teaser image

Luxe: geuren

Omarm ultieme luxe en elegantie met onze premium beautycollectie. Ontdek premium merken als Lancôme, Yves Saint Laurent, Zadig & Voltaire, Armani en Marc Jacobs.

434 Resultaten
Aanbevolen

434 Resultaten

Luxe geuren en parfums

Je hebt een druk leven en je ziet persoonlijke verzorging dan ook als echte verwennerij. Luxe lichaamsverzorging staat bij jou hoog in het vaandel en luxe geuren en parfums ontbreken dan ook niet in je badkamerkast. Met een lekkere parfum kom jij iedere dag weer zelfverzekerd voor de dag.

Luxe geuren zijn zuinig in het gebruik

Luxe geuren en parfums zijn dan wel kostbaarder dan de parfum van de drogisterij op de hoek, maar net als luxe gezichtsverzorging is de investering de moeite waard. De geur blijft lang hangen, waardoor je gedurende de dag niet bij hoeft te spuiten. Hierdoor gaat een flesje veel langer mee dan bij een goedkoop parfum.

Luxe geuren en parfums voor iedere persoonlijkheid

Naar welke geur je voorkeur uitgaat, is heel persoonlijk. Hoe de parfum ruikt, is ook afhankelijk van de zuurgraad van je huid. Wat bij de ene persoon heel lekker ruikt, valt bij de andere misschien juist wel tegen. Dit geldt net zo goed voor de keuze die je maakt binnen het aanbod van luxe geuren en parfums. Luxe geuren en parfums kopen doe je van merken zoals Dior, Calvin Klein en Lancôme. Ieder merk heeft weer zijn eigen specifieke serie geuren voor je klaar staan. Het lukt je dan ook altijd een keuze te maken.

Luxe geuren en parfums bestellen bij wehkamp

Gaat je voorkeur uit naar een specifiek merk binnen het aanbod luxe geuren en parfums, maak dan gebruik van de zoekfilters. Je hoeft alleen het merk van je voorkeur te selecteren en met een druk op de knop krijg je een overzicht van precies die geuren en parfums die je zoekt. Bij besteding van 20.- of meer betaal je geen bestelkosten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.