POP top teaser image

Nina Ricci eau de parfum

Laat je inspireren door parfum van Nina Ricci

Of je nu van bloemige, zoete, frisse, fruitige of houtachtige luchtjes houdt, in ons assortiment Nina Ricci parfum slaag je altijd! Ga voor de frisse Nina Ricci parfum Extase of probeer de bloemige Premier Jour van Nina Ricci uit. Voor iedere dame en voor iedere gelegenheid heeft Nina Ricci een perfect luchtje!

Nina Ricci, de getalenteerde moeder

De naam Nina Ricci doet vermoeden dat het parfumhuis werd opgericht door een vrouw. Het was echter de zoon van Nina, Robert Ricci, die het parfumhuis oprichtte, speciaal voor zijn moeder die zo getalenteerd was. Coeur Joie was het eerste parfum van Nina Ricci en werd in 1946 gecreëerd. Tegenwoordig verkoopt Nina Ricci naast eau de parfums ook eau de toilette en verzorgingsproducten. Het merk inspireert vrouwen wereldwijd.

Welk Nina Ricci parfum kies jij?

Bij wehkamp vind je de lekkerst geurende Nina Ricci parfums, waaronder de L’Extase Legere, de Premier Jour en de Chant D’Extase parfum. Nina Ricci eau de parfum is verkrijgbaar in zowel grote als kleine flacons. Heb je een geurtje al eens eerder geprobeerd en ben je er helemaal verliefd op geworden? Kies dan voor een grotere flacon, bijvoorbeeld een 100 ml Nina Ricci eau de parfum. Op deze manier ben je veel goedkoper uit. Probeer je een nieuw geurtje uit? Kies dan voor een flacon van 30 ml.

Onze Nina Ricci parfum in de aanbieding

Je geniet extra van je parfum wanneer je hem voor de allerbeste prijs in huis haalt. Daar helpen wij je graag een handje bij! Bij ons vind je namelijk geregeld Nina Ricci parfum in de aanbieding. Dat is het perfecte moment om jouw favoriete luchtje in te slaan. Welk parfum van Nina Ricci haal jij graag in huis?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help