POP top teaser image

Tom Ford eau de parfum

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Heerlijke parfum in een prachtig flesje

Een eigen modemerk, een zonnebrillenlijn, een make-uplijn, parfum; Tom Ford is van alle markten thuis! Scrol eens langs deze pagina en je ziet meteen hoeveel verschillende soorten Tom Ford parfum er verkrijgbaar zijn, stuk voor stuk in een prachtig flesje.

Tom Ford parfum of eau de toilette

Tom Ford Black is een voorbeeld van een warm en kruidige geur die vrij sterk is en niet snel vervaagt. Deze geur is bijvoorbeeld heel geschikt om 's avonds te dragen. Wil je liever een meer subtiele geur voor overdag? Dan is een eau de toilette ook een optie. In een eau de toilette zitten minder geurbestanddelen verwerkt, waardoor een eau de toilette minder sterk ruikt en wat korter blijft hangen.

Tom Ford parfum in de sale bij wehkamp

Zoek je een Tom Ford parfum in de aanbieding? Houd dan deze pagina goed in de gaten! We hebben regelmatig een goede Tom Ford parfum in de aanbieding voor je klaarstaan. Gebruik de filter aan de linkerzijde om het maximale bedrag aan te geven en alleen de luchtjes over te houden die jij betaalbaar vindt.

Parfum voor dames en heren

De parfum van Tom Ford is te koop voor zowel dames als heren. Zowel de Tom Ford parfum voor dames als de Tom Ford parfum voor heren is verkrijgbaar in flesjes van 30, 50 en 100 milliliter. De geuren variëren van houtachtig tot zoet en van kruidig tot fris. Grote kans dus dat er een parfum tussen zit die bij je past!

Bestel vandaag en ontvang het morgen al bij je thuis

Weet je al of het een Tom Ford Black luchtje wordt? Of ga je toch een andere heerlijke geur van Tom Ford uitproberen? Bestel je geurtje vandaag nog en je hebt het luchtje morgen al bij je thuis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.