POP top teaser image

Agent Provocateur eau de parfum

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Een romantische avond begint met Agent Provocateur parfum

Haal je innerlijke Femme Fatale naar boven met Agent Provocateur parfum! Kies voor de kruidige Agent Provocateur Parfum Maitresse of de zoete Agent Provocateur Fatale Pink eau de parfum. Doe je favoriete lippenstift op of creëer een dramatische cat eye met je eyeliner en je bent klaar voor een romantische avond. Je partner zal niet weten wat hem overkomt!

De luxe van Agent Provocateur

Agent Provocateur is een merk dat zich specialiseert in luxueuze en speelse lingerie. Daarnaast hebben ze een nacht- en huiskledinglijn, een zwemkledinglijn en, natuurlijk, een parfumlijn. Net zoals de lingerie van Agent Provocateur is de Agent Provocateur eau de parfum spray luxueus, speels en sensueel.

Welke Agent Provocateur eau de parfum spray kies jij?

In ons assortiment vind je de lekkerste geurtjes van Agent Provocateur. Naast de Agent Provocateur parfum Maitresse en de Fatale Pink eau de parfum kun je ook de spannende Pure Aphrodisiaque eau de parfum of de Cosmic eau de parfum uitproberen. Agent Provocateur heeft fruitige, houtachtige, bloemige en zoete eau de parfums in de collectie. Er is dus voor iedere gelegenheid de perfecte parfum te vinden!

Parfum Agent Provocateur voor de beste prijs

Bij een luxe product hoort een ‘luxe’ prijskaartje. Gelukkig koop je bij ons parfum van Agent Provocateur voor de allerbeste prijs! We trakteren je namelijk graag met regelmaat op een geweldige Agent Provocateur sale voor parfum. Zo'n geweldig aanbod kun je natuurlijk niet afslaan! Denk ook aan de relatieve prijs. Logischerwijs betaal je normaal gesproken meer voor een Agent Provocateur eau de parfum van 100 ml dan voor een eau de parfum van 80 ml. Toch zal je relatief gezien voor een flacon met een grotere inhoud minder kwijt zijn. Als je zeker weet dat je de parfum lekker vindt ruiken, kies je dus het beste voor de Agent Provocateur eau de parfum met 100 ml inhoud.

Hoe breng je eau de parfum het beste aan?

Eau de parfum breng je het beste aan nadat je gedoucht hebt. Je huid is schoon en de eau de parfum zal zich gemakkelijk aan je hechten. Spuit het achter je oren, in je nek, op je polsen en eventueel in je ellebogen. Spuit niet te veel, anders kan de geur overweldigend zijn. Omdat eau de parfum een vrij hoge geurconcentratie heeft, hoef je het slechts één keer per dag op te spuiten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help