Walkie talkies

Op de camping, op een festival of in een grote fabriekshal: in sommige situaties is het ideaal dat je met elkaar kunt praten zonder dat je elkaar steeds moet bellen. Met een portofoon of walkietalkie kan dat. Met een portofoon kun je op een eigen frequentie met iemand praten, waardoor je dus geen telefoonkosten hebt. De meeste portofoons hebben zelfs een bereik van meer dan 5 kilometer, waardoor je niet altijd dicht in de buurt van de ander hoeft te zijn.

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Portofoon

Of je het nu een portofoon of een walkietalkie noemt, je weet precies wat je ermee kunt doen. En dat is op afstand met elkaar praten. In de tijd dat mobiele telefoons nog niet bestonden, was dit dé manier om tegelijkertijd te kunnen lopen en communiceren. Hoewel de telecommunicatie sindsdien grote stappen heeft gemaakt, is de portofoon nog steeds een handig apparaat. Je kunt namelijk op je eigen frequentie zenden en ontvangen, zodat je eigenlijk een privékanaal hebt waarop je communiceert. En je wordt niet gestoord door andere oproepen, zoals met je mobiele telefoon zou kunnen gebeuren. Houd er wel rekening mee dat er maar één persoon tegelijk kan praten door de portofoon. In ons assortiment vind je vast een geschikt exemplaar. Bij wehkamp.nl kun je bovendien altijd vertrouwen op een goede prijs/kwaliteitverhouding en meer dan prima service!

Zijn deze portofoons iets voor jou?

Het grote voordeel van de Alecto FR-18 portofoons is dat je niet alleen met zijn tweeën gratis kunt praten op een afstand tot 3 kilometer, maar ook met anderen die een soortgelijke portofoon van het type PMR-446 hebben. Daarvoor moeten ze uiteraard wel afstemmen op hetzelfde kanaal. Er is een Roger Beep en oproeptoon beschikbaar, samen met digitale volumeregeling, toetsvergrendeling, verlicht LCD scherm, monitorfunctie en kanaalscanfunctie. De portofoon werkt op 3x AAA 1.5 volt batterijen per unit en daarmee kun je 12 dagen stand-by zijn of 5 uur zenden. Een andere compacte variant is de Doro portofoon 87. Die kan maar liefst 10 kilometer overbruggen met communiceren op meer dan 300 combinaties van kanalen en subkanalen. Geweldig toch?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help