Damesmode

NIKKIE

NIKKIE is vrouwelijk, sexy, elegant met een stoer design. Met deze fashionable collectie kun je oneindig combineren met vrouwelijke, edgy en stoere items. De kracht van NIKKIE ligt in het aanbieden va ...

142 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen lanceerde in 2011 het modemerk NIKKIE. Ze behoort tegenwoordig tot een van de snelst groeiende Nederlandse mode merken maar breekt ook internationaal door. Haar fashion brand heeft een elegant, vrouwelijk, stoer en sexy design. Het merk is gevestigd in Amsterdam maar heeft ook showrooms verspreid over Europa en Azië. NIKKIE heeft Brand Stores door heel Nederland, shop-in-shops in warenhuizen door heel Europa en Azië en ligt in medium tot high-end boetieks. Naar de damescollectie lanceerde het merk ook NIKKIE sportswear en de kinderlijn NIK&NIK.

Elegante silhouetten en mooie pasvormen

NIKKIE heeft een sterke merk identiteit gecreëerd door de herkenbare looks en uitgesproken stijlen. De collectie is oneindig the combineren met de items met een vrouwelijke, stoere edgy feel voor zowel dag en nacht. Het merk wil de kloof dichten tussen de high-end en high-street fashion labels. De kracht ligt dus ook bij het aanbieden van high-end ontwerpen en luxe materialen met betaalbare prijzen. Daarbij een scala aan elegante silhouetten en mooie pasvormen.

De droom van Nikkie Plessen

Nikkie Plessen is vanaf jongs af aan gefascineerd door de mode industrie. Ze begon al jong met werken al actrice, en speelde in verschillende series en films. Later ging ze aan de slag als presentatrice. Toen Nikkie de Nederlandse Project Runway presenteerde besloot ze haar droom na te jagen. In 2011 begon ze met een kleine collectie waarbij de ontwerpen haar persoonlijke stijl representeerden. Het modemerk NIKKIE is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige speler in de internationale fashion wereld. Het is het oog voor detail dat de collecties van NIKKIE elegant, sterk en uitgesproken maken.