POP top teaser image

Sale: NIKKIE kleding voor dames

20 Resultaten
Aanbevolen

20 Resultaten

Sla je slag in de NIKKIE kleding sale

Kleding maakt de vrouw, en met NIKKIE kleding weet je zeker dat je zelfverzekerd en stoer voor de dag komt. Omdat we iedereen zo’n look gunnen, kun je bij ons regelmatig terecht voor geweldige artikelen van Nikkie Plessen in de sale. Op deze pagina shop je dan ook de leukste kleding voor de allermooiste prijs.

NIKKIE outfits voor iedereen

Nikkie Plessen is bij de meesten wel bekend als de presentatrice van Project Catwalk. Daarin kwam haar liefde voor mode al goed naar voren, maar toen zij haar eigen kledinglijn oprichtte, werd pas echt duidelijk zichtbaar hoeveel talent ze heeft. Haar ontwerpen combineren het vrouwelijke en stoere moeiteloos, waardoor outfits voor iedere gelegenheid kunnen worden gecreëerd. Dus of je nu op zoek bent naar zakelijke of casual kleding; de NIKKIE top sale bezoeken is altijd een goed idee.

Verrassend lage NIKKIE sale prijzen

Wie shopt er nu niet graag NIKKIE in de sale? Je haalt de allerleukste jurken, rokken, shirts en andere items in huis voor een grandioos lage prijs. Op deze manier worden onder andere dure schoenen wel heel aantrekkelijk. Je shopt met een lager budget of je hebt de mogelijkheid om meerdere kleding van NIKKIE te kopen zonder dat je je daar schuldig over hoeft te voelen. Wanneer je 60 procent korting krijgt op een top kun je er immers net zo goed twee kopen, toch?

Shop alvast vooruit

In onze NIKKIE uitverkoop vind je de leukste ontwerpen van Nikkie Plessen. Shop alvast een mooie trui voor de volgende winter of bereid je tijdig voor op het zomerseizoen van volgend jaar door een NIKKIE shirt in de sale te kopen. Een goede voorbereiding is het halve werk – dat geldt ook voor het samenstellen van outfits!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.