LEGO Creator bouwsets

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Eindeloos bouwen, spelen en ontdekken met LEGO

Hoe heerlijk is het voor kinderen om eindeloos bezig te zijn met bouwen, spelen en ontdekken? Stimuleer ze dus om lekker aan de slag te gaan en haal de bouwsets van LEGO Creator in huis.

Verschillende soorten bouwsets

Of het nu gaat om de LEGO Creator gebouwen, het safari wilde dieren boomhuis, de snelle motor of de diepzeewezens; al deze creaties van LEGO zijn super tof om zelf te maken. Bouwen met LEGO Creator biedt kinderen de kans om hun fantasie te ontwikkelen en hun bouwvaardigheden te trainen. Bovendien ontwikkelen ze tijdens het bouwen hun oog-handcoördinatie en hun motoriek, maar het belangrijkste van alles is natuurlijk dat ze het gewoon helemaal geweldig vinden om ermee bezig te zijn.

Bouw meer met LEGO Creator 3 in 1

Als je kind eenmaal een bouwset van LEGO heeft, is de kans groot dat hij of zij er na verloop van tijd nog meer van wil hebben. In dat geval kun je er ook voor kiezen om de LEGO Creator 3 in 1 te kopen, zoals de LEGO Creator Spaceshuttle. Deze spaceshuttle is namelijk ook nog om te bouwen tot raket of maanlander. Daarnaast kun je ook deze pagina goed in de gaten houden voor een LEGO Creator in de aanbieding. Zo ben je er direct bij zodra er weer een nieuwe inspirerende LEGO Creator bouwset op deze pagina belandt.

Ook ander speelgoed van LEGO bij wehkamp

Als je speelgoed van LEGO Creator gaat kopen, bekijk dan ook eens het andere speelgoed van LEGO bij wehkamp. Zo hebben we bijvoorbeeld een hele pagina met speelgoed van LEGO City en zijn er ook knutselspullen van LEGO te koop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help