LEGO Super Mario bouwsets

11 Resultaten
Aanbevolen

11 Resultaten

Leg je eigen LEGO parcours af met je Italiaanse held Super Mario

Ben jij groot fan van alle avonturen van loodgieter Super Mario? Breng dan de computerwereld tot leven en bouw je eigen Super Mario wereld van LEGO speelgoed. Er zijn diverse sets waar je de leukste en spannendste levels mee kunt bouwen. Het is een spannende en interactieve manier om te spelen met de bouwsets van LEGO. We hebben bij wehkamp een ruim aanbod van diverse sets voor je klaargezet. Bekijk het aanbod en maak je keuze.

Een ruim aanbod van LEGO van Super Mario

Heb je nog geen Super Mario LEGO, dan raden we je aan te beginnen met de LEGO Super Mario starterset. De set kan gekoppeld worden aan de speciale Super Mario LEGO app die je bijvoorbeeld op een tablet kunt downloaden. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de sets bouwt. Ook worden verzamelde munten bijgehouden. Met de LEGO Super Mario uitbreidingsset kun je de levels nog verder uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan Chain Chomp en de bekende vleesetende Piranha Plant. Met de LEGO Super Mario Power Up trek jij Mario een speciaal pak aan waarmee hij nog sterker wordt. Ook hierbij heb je keuze uit verschillende Power Up pakketten.

LEGO van Mario in de aanbieding kopen bij wehkamp

Voor een uitgebreid aanbod van Nintendo LEGO Mario shop je online bij wehkamp. Door handig de zoekfilters op de site te gebruiken, kun je de zoekduur aanzienlijk verkorten. Geef bijvoorbeeld de leeftijdscategorie aan en selecteer het budget wat je voor de LEGO over hebt. Heb je nog een last minute cadeau nodig? Ook dan zit je hier goed. Plaats vandaag je bestelling en je hebt deze morgen in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help