LEGO Ninjago bouwsets

7 Resultaten
Aanbevolen

7 Resultaten

Cool bouwspeelgoed voor kinderen

Wil je speelgoed om mee te bouwen cadeau geven? Maar moet het wel cool bouwspeelgoed zijn voor stoere jongens en meiden? Koop dan Ninjago bouwspeelgoed. Sommige Lego Ninjago sets zijn al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Beleef toffe avonturen met de ninja's uit de tv-serie Ninjago

Ga samen met de Lego Ninjago minifiguren Jay, Kai, Cole, Lloyd, Nya en Zane de strijd aan tegen de elementen. Bouw een geweldige Hydro Bounty onderzeeër en duik diep onder het wateroppervlak of laat je ninja in een zelfgebouwde Lego Ninjago auto door de jungle crossen en de wildste avonturen beleven. Train je helden en houd gevechten met de Ninjadojo tempel, die bestaat uit maar liefst drie verdiepingen, of pak de stoere zwaardmotor van Kai erbij.

Leuk en leerzaam speelgoed

Natuurlijk is Lego hartstikke cool om te hebben, maar daarnaast is het speelgoed ook nog eens erg leerzaam. Het prikkelt de fantasie en creativiteit, en het speelgoed is goed voor de motoriek en hand-oogcoördinatie. Met Lego kunnen kinderen zich prima zelf vermaken, maar daarnaast is het ook leuk om samen met Lego Ninjago te spelen.

Lego voor verschillende leeftijden

Deze bouwsets van Lego zijn verkrijgbaar voor verschillende leeftijden. Let hier goed op als je Lego Ninjago gaat kopen, zodat het speelgoed niet te moeilijk of te makkelijk is. Op deze pagina vind je Lego dat geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar, maar er zijn ook bouwsets voor kinderen vanaf 7 jaar of 9 jaar.

Lego Ninjago kopen bij wehkamp

Kai's zwaardmotor, Jay's Electro Mecha, de Ninjadojo tempel; er is zoveel leuks van Ninjago om uit te kiezen! Bestel vandaag nog zo'n toffe bouwset bij wehkamp en ontvang het speelgoed morgen al of wacht op een aantrekkelijke Lego Ninjago set in de aanbieding.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help