Koudschuimmatras

Koudschuimmatrassen zijn koeler dan andere matrassen en daarom geschikt voor personen die het snel warm hebben. Daarnaast zijn de matrassen stevig en hebben een kleine de kans op kuilvorming. Het koudschuimmatras is tevens geschikt voor anti-allergie. Klik hier voor de matrassenwijzer, waarin wij je extra advies geven voor het maken van de juiste keuze.

66 resultaten
aanbevolen

66 resultaten

Koudschuimmatrassen

Bij het kiezen van een nieuw matras wil je graag zeker weten dat je de komende jaren lekker kunt slapen. De reden dat er zo veel verschillende matrastypen zijn, is dat iedereen uniek is. Koudschuimmatrassen hebben deze naam gekregen doordat het schuim waarvan ze gemaakt zijn (polyurethaan) altijd koel blijft aanvoelen. Dit is ideaal voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen, want zij kiezen hiermee voor een goede ventilatie en vochtopname dankzij de open celstructuur. Een ademend matras voorkomt verschillende slaapproblemen en biedt een hoge mate van comfort. Andere voordelen van koudschuimmatrassen zijn de lange levensduur, de grote veerkrachtigheid, de geringe kans op kuilvorming en het feit dat ze vlamvertragend zijn.

Kies voor je optimale slaapcomfort

De stevigheid en veerkracht van koudschuimmatrassen zorgen ervoor dat je tijdens het slapen profiteert van een goede ondersteuning. Dat leidt weer tot optimaal slaapcomfort, zodat je elke ochtend goed uitgerust kunt beginnen aan je dag. Als je eenmaal een koudschuimmatras hebt gekocht, is het belangrijk om hem regelmatig te draaien en keren. De meeste matrassen hebben hiervoor handgrepen aan de zijkant, dus dat is zo gebeurd. De hoezen van de matrassen kun je bovendien uitwassen. Koudschuimmatrassen kun je gebruiken op boxsprings, spiraal- of lattenbodems, maar door zijn buigzaamheid is hij vooral geschikt voor verstelbare bedbodems. Ook in kinderkamers wordt vaak koudschuim toegepast. Kies jouw ideale matras uit ons assortiment!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.