Elektrische boxsprings

Met een elektrische boxspring is je slaapkamer compleet. Waar een normale boxspring al die luxe uitstraling en fijne hoge instap heeft, kun je nu ook nog eens heel gemakkelijk je ligvorm bepalen. De box is elektrisch waardoor je gemakkelijk je matras omhoog lift om een boek te lezen of na een lange dag lekker iets met de benen omhoog kunt. Bekijk onze elektrische boxsprings op deze pagina en kies jouw favoriet!

Elektrische boxspring

Je eigen boxspring kunnen verstellen zodat je even lekker met de benen omhoog kunt of juist rechtop zittend tv kunt kijken, dat is mogelijk met een elektrische boxspring. Eigenlijk wordt hiermee de luxe die je ondervindt van een boxspring nóg luxer gemaakt. De meeste complete elektrische boxsprings bestaan uit een boxspringonderstel, matras(sen) en een hoofdbord. Je kunt ook een losse variant kopen, waarna je alle overige onderdelen zelf uitzoekt.

Het verschil tussen pocketvering en bonellvering

Een elektrische boxspring voor twee personen bestaat uit twee elektrische boxen die afzonderlijk van elkaar verstelbaar zijn aan zowel hoofd- als voeteneind. Voor je matras kun je kiezen uit twee verschillende veringen. Beide soorten zorgen voor goede vochtregulatie en luchtventilatie. Bonellvering is de voordelige variant. De veren hebben in dit type een zandlopervorm, doordat ze aan de uiteinden breder zijn dan in het midden. Voor pocketvering betaal je meer, maar je krijgt dan ook de beste ondersteuning. De veren van een pocketveringmatras zijn namelijk apart verpakt in een zogenaamde pocket. Daardoor heeft elke veer de mogelijkheid om zich afzonderlijk aanpassen naar de vorm van je lichaam. Met als resultaat optimaal slaapcomfort!

Je elektrische boxspring onderhouden

Je kent ongetwijfeld de voordelen van een boxspring, zoals speciale ondersteuning voor je bekken en schouders, een hogere instap en natuurlijk ruimtebesparing. Maar hoe lang je doet met je boxspring en matras is afhankelijk van het onderhoud. Draai en keer het matras regelmatig en stofzuig de elektrische boxspring met het mondmeubelstuk, dan komt het wel goed. Zeker met de topmerken die wij in ons assortiment hebben, zoals Karlsson, Miodormio en ons eigen merk whkmp's own!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help