Eenpersoonsbedden

45 resultaten
nieuwste collectie

45 resultaten

Een eenpersoonsbed kopen van wehkamp voor een heerlijke nachtrust

Het is belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan een eenpersoonsbed kopen. Is je eenpersoonsbed met matras van onvoldoende kwaliteit, dan bezorgt je dat slapeloze nachten. Wij hebben eenpersoonsbedden van merken als wehkamp home, Beter Bed en vtwonen. In onze eenpersoonsbedden slaap je als een roos. Kijk ook naar een bijbehorend matras om jouw nachtrust nog verder te verbeteren.

Welk materiaal voor jouw eenpersoonsbed met matras is favoriet?

Je kan een eenpersoonsbed kopen in verschillende materialen. Waar ga jij voor? Een houten eenpersoonsbed in wit is duurzaam en straalt warmte uit. Wil je wel een eenpersoonsbed in wit, maar zoek je een ander materiaal? Kijk dan eens bij onze metalen bedden. Van dit materiaal vind je ook een eenpersoonsbed in zwart, ideaal voor een moderne slaapkamer. Met de keuze van het materiaal ben je er nog niet. Wil je een eenpersoonsbed met hoofdbord of zonder? Zit je regelmatig te werken of te lezen in bed, dan is een hoofdbord ideaal. Je zit een stuk comfortabeler en op deze manier voorkom je dat de muur beschadigt. Bedden met hoofdbord zijn er in verschillende stijlen. Geef je de voorkeur aan een strak geheel? Kies dan voor een bed zonder hoofdbord.

Een bed van wehkamp voor iedereen

Of je nu een eenpersoonsbed voor volwassenen zoekt of een eenpersoonsbed van wehkamp voor je kind; wij hebben bedden voor grote en kleine slapers. Is je kleine nog niet groot genoeg voor een eenpersoonsbed voor volwassenen? Kijk dan eens bij onze kinderbedden. Is het tweepersoonsbed van jou en je partner toe aan vervanging? Ook tweepersoonsbedden hebben wij in verschillende afmetingen en stijlen. Als je dan toch bezig bent, vind je met één muisklik meteen onze hele collectie beddengoed.

Een eenpersoonsbed als slimme opberger

Heb je te weinig ruimte in je slaapkamer voor een kledingkast? Geen probleem. Koop ons eenpersoonsbed met opbergruimte. In een eenpersoonsbed met lades is meer dan voldoende plek voor kleding. Je zoon of dochter bergt in dit eenpersoonsbed met lades zijn of haar speelgoed op of schoolboeken. Er blijft niets meer rondslingeren. Ook een hoog eenpersoonsbed is een slimme oplossing als je weinig ruimte hebt. Zo’n hoog eenpersoonsbed geeft een ruimtelijk effect en onder dit bed berg je van alles op. Komt er een vriendje logeren? Leg dan simpel een matras onder het bed van je kind.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.