Babyboekjes

Samen een boekje lezen of een puzzeltje doen zorgt voor een momentje van rust en aandacht. En hoe leuk is het als je kindje op een dag zelf in het boekje begint te lezen of zelf een puzzeltje op kan lossen?

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Babyboekjes

Een verhaaltje voor het slapen gaan. Je kindje voorlezen uit babyboekjes is rustgevend voor je kindje. De stem van jou, als ouder, is namelijk herkenbaar voor je kindje. Na het voorlezen zal je kindje heerlijk slapen. Bovendien versterkt het de band met je kindje. Je kunt de babyboekjes samen met je kindje lezen of je kindje kan ze zelf bekijken. Er zijn verschillende soorten babyboekjes, zoals harde babyboekjes, zachte boekjes en boekjes voor in bad. Maar ook babyboekjes over verschillende onderwerpen. Zo heb je voor elk moment een geschikt boekje. Wij hebben boekjes van onder andere nijntje en BamBam.

Voorlezen is belangrijk

Als je je kindje vertelt wat er te zien is, zal je kindje het verband gaan leggen tussen het woord en het plaatje. Babyboekjes laten je baby een stukje van de wereld zien, zo krijgt je kindje meer grip op de wereld om zich heen. Ook stimuleert voorlezen je kleintje om goed te luisteren en zich te concentreren. Daarnaast is voorlezen ook goed voor het gebruiken van verbeelding en inlevingsvermogen. Het samen lezen op vaste momenten zorgt voor rust, regelmaat en structuur. Het is een momentje voor jullie tweeën.

Boekjes in een vreemde taal

Op jonge leeftijd leren kinderen het meest. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen een taal snel oppikken. Het is daarom verstandig om je kleine kindje kennis te laten maken met vreemde talen. Ook daarvoor hebben wij babyboekjes, bijvoorbeeld de Engelse boekjes van nijntje. Babyboekjes zijn ook erg geschikt om te geven als kraamcadeau of voor de eerste verjaardag.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help