Babyspeeltjes

68 Resultaten
Aanbevolen

68 Resultaten

Speelgoed voor je kleine

Vanaf het moment dat je baby ter wereld komt, beginnen ze de wereld te ontdekken. Naarmate de weken vorderen, brengt elke dag dat hun zintuigen zich weer een stukje ontwikkelen een nieuw avontuur met zich mee. Wij hebben jou en je baby veel te bieden op het gebied van babyspeelgoed. We hebben al een onderscheid gemaakt van speelgoed voor baby's vanaf drie maanden oud. Hoe eerder je baby gaat spelen, des te sneller ontwikkelen de belangrijke vaardigheden van je baby zich. We hebben ook veel baby speeltjes die exclusief zijn ontworpen voor in de kinderstoel of de Maxi Cosi.

Babyspeelgoed vanaf 3 maanden

Heb je speelgoed waar beweging, geluid en kleur in zit? Dan is de kans groot dat je baby het helemaal fantastisch gaat vinden. Zo ontdekken ze steeds weer wat nieuws in hetzelfde speelgoed. Bijtringen doen het ook altijd goed bij de allerkleinsten. Vanaf 3 maanden oud zijn ze in staat kleine dingen vast te grijpen. Als ze dat eenmaal is gelukt, dan gaat het ook linea recta de mond in. Zo worden dingen op die leeftijd nu eenmaal verkend.

Baby's van 3 maanden oud worden zich ook bewust van hun eigen handen en voeten. Dat is een mooi moment om die leuke uitstekels eens een upgrade te geven met zachte voet- en polsrammelaars. Vastmaken met klittenband en je baby zal met elke beweging zichzelf weer verrassen. Rammelaars bestel je natuurlijk eenvoudig in onze winkel. Want bij ons vind je elke rammelaar voor je baby.

Speelgoed voor je baby vanaf 6 maanden

Je baby is een half jaar oud. Nu gaat de motorische ontwikkeling erg snel vooruit. Het grijpen van dingen gaat steeds beter. Dit is een mooi moment om te beginnen met baby blokken. Nu kunnen ze oefenen met precisiewerk. Zou het lukken een blok bovenop een ander te krijgen? Wat zeker wel gaat lukken is de blokkentoren, die jij hebt gebouwd natuurlijk, vakkundig met één uithaal te verwoesten. En dat dan het liefst tot in de eeuwigheid. Hoe lang houd je het vol om die toren voor je baby te blijven stapelen?

Als ze torens slopen niet zo spannend vinden, zijn zachte boekjes ook geschikt voor deze leeftijd. In de ene baby schuilt nu eenmaal een rouwdouwer, in de andere een professor.

Baby speelgoed vanaf 1 jaar

Een nieuwe wereld gaat open. De wereld van: yes ik kan eindelijk lopen, pak me dan als je kan! Om het lopen te stimuleren, koop je een loopstoel. Om de geest alvast te slijpen, koop je vormenstoven. Er zijn op deze leeftijd nu ook meerdere spelletjes beschikbaar. Ook al is de motoriek van een baby niet optimaal, daar is met de spellen voor deze leeftijd rekening mee gehouden. Zo geef je de ontwikkeling van jouw baby een boost!

Baby speeltjes voor onderweg

Wat ook niet in je assortiment mag ontbreken is babyspeelgoed voor onderweg of aan tafel. Tijdens een langere autorit of een etentje in een restaurant kun je ze maar beter te vriend houden. Daarom hebben we ook een ruim aanbod dingen als een kinderstoel speeltje of een Maxi Cosi speeltje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën