Wagenspanners

49 Resultaten
Aanbevolen

49 Resultaten

Vermaak je baby met wagenspanners

Jouw baby mag het aan niets tekort komen. Behalve lekker slapen en goed eten moet de kleine ook vermaakt worden. Wij begrijpen dat je daar niet altijd zin in of tijd voor hebt. Of misschien is je kleine jou inmiddels ook een beetje zat. Zorg dan dat je een wagenspanner voor je baby in huis haalt. Met dit stuk speelgoed vermaakt jouw baby niet alleen zichzelf, al vanaf jonge leeftijd wordt ook de hand-oog coördinatie ermee gestimuleerd.

Met ons assortiment aan wagenspanners vermaakt jouw baby zich urenlang, en eindeloos blijft hij of zij kijken naar al die bijzondere kleuren en bewegingen. Als je baby wat ouder is, zal hij beginnen met het oefenen van al zijn ledematen om die grappige dingetjes te pakken te krijgen. Dan wil je kleine immers zelf wel eens dat grappige geluidje tevoorschijn toveren (hoe deed mama dat nou?). Op een wagenspanner voor je baby zal je jongen of meisje nooit uitgekeken raken.

Boxspiraal

Wanneer je baby nog klein is, is het lastig om hem of haar een poos zoet te houden. Jij wil ook wel even dat kwartiertje voor jezelf. Daarvoor is de boxspiraal uitgevonden, en die hebben wij voor jou! Het speelgoed geeft baby's zoveel moois te beleven: het rammelaartje dat geluid maakt, het spiegeltje waar zij dat lieve kleine mensje in kunnen bekijken (wie is dat toch?). Wedden dat als ze wat ouder worden ze zelf in het knijptoetertje willen knijpen? Wat papa en mama kunnen, kan ik ook! We hebben veel verschillende boxspiralen voor jou, waaronder de Little Dutch boxspiraal. Little Dutch is toonaangevend op het gebied van babyspeelgoed en speeltjes voor de baby waarmee de allerkleinsten eindeloos plezier beleven.

Wagenspanner voor in de Maxi Cosi

Als je een stukje moet autorijden, wil je je kleine tevreden houden. Je houdt je baby vrolijk met een wagenspanner die speciaal ontworpen is voor de Maxi Cosi. Met een handomdraai bevestig je het speelgoed en blijft het veilig zitten. Wanneer je eenmaal gaat rijden, doen de bochten die je neemt, het optrekken en het afremmen de rest. Alle bewegingen en geluidjes van de rammelaars en andere accessoires geven je baby al het vermaak en plezier dat jij onderweg niet kunt geven.

Wagenspanner voor in de kinderwagen

Het is mooi weer en het zonnetje schijnt. Hoogste tijd om er lopend met de benen- en kinderwagen op uit te gaan! Daar zou die kleine onderweg maar eens anders over denken. Ook in de kinderwagen houd jij je baby lekker vrolijk met een wagenspanner. Met al die leuke, kleine figuurtjes eraan doen de kleine handjes van jouw baby de rest. Wat zegt dat kleine olifantje nou? Pak me dan als je kan? Kom hier jij!

Wagenspanner van hout

Wehkamp investeert in de duurzaamheid van onze artikelen; zo ook in duurzaam speelgoed. Daarom haal je bij ons ook een wagenspanner die van hout is gemaakt. Al ons houten speelgoed, waaronder ook enkele vormenpuzzels, is onder de grootste zorg en kwaliteitsnormen geproduceerd. Het houtwerk is 100% gepolijst en geschuurd, zodat er geen beschadigen aan de huid of mond van je baby veroorzaakt kunnen worden. Kies nu je favoriete baby speelgoed bij wehkamp en profiteer van een razendsnelle levering.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.