POP top teaser image

Zwarte commodes

Luiers verschonen, je kindje afdrogen na het badderen, je kindje aankleden � aan de commode breng je de eerste drie jaar van het leven van je kindje heel wat tijd door. Het is dan ook fijn als je een commode hebt waar je echt blij mee bent. Bij wehkamp vind je prachtige zwarte commodes. Welke kies jij?

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Welke zwarte commode past bij jou?

Bij wehkamp vind je zwarte commodes voor iedere kinderkamer. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks of iets stoers, in ons assortiment slaag je zeker. Zwart is een donkere kleur en staat vooral mooi in de iets grotere kinderkamers. Het brengt contrast aan in de ruimte, waardoor de kinderkamer extra levendig wordt.

Commodes van je favoriete merken

Ga je voor een stoere zwarte commode van Bopita, een strakke commode van Cabino of een chique commode van Born Lucky? Je vindt al deze meubelstukken in ons assortiment. De commodes zijn van uitstekende kwaliteit en gaan lang mee. Ook als je het meubelstuk voor een eerste en later voor een tweede kindje wilt gebruiken, zijn deze commodes zeer geschikt.

Hoe hoog moet de commode zijn?

Kies een commode die de juiste hoogte heeft, zodat je rechtop staat wanneer je je kleintje verschoont. Als je je ellebogen in een hoek van 90 graden houdt en je handen plat op het aankleedkussen kunt leggen, is dit de juiste werkhoogte voor jou. Houd er rekening mee dat een aankleedkussen wel 5 centimeter dik kan zijn. Als je bepaald hebt dat de juiste werkhoogte voor jou 105 centimeter is, dan betekent dit dus dat je een commode zoekt die 100 centimeter hoog is.

Stijl je commode

Een prachtige commode in zwart wil je helemaal naar wens stijlen. Kies een mooie aankleedkussenhoes voor het aankleedkussen in een kleur en patroontje dat perfect aansluit op de stijl van de kinderkamer. Hang eventueel een wandplankje of een kapstokje boven de commode voor extra opbergruimte. Zorg er wel voor dat deze accessoires altijd buiten het bereik van je kindje hangen. Kies je voor een commode met grote lades? Schaf dan commodemandjes aan die in de lades passen. Deze mandjes helpen je om de commode op orde te houden. Vul bijvoorbeeld mandjes met sokjes, luiers, rompertjes, et cetera. Zo vind je snel wat je zoekt en geniet je meer van de quality time die je met je kindje doorbrengt aan de commode.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help