lampen

Industriele lampen

Helemaal de trend van nu: industriële lampen. Deze lampen zijn geïnspireerd op de verlichting die je veel ziet in oude fabrieken. Ze hebben een ruig en stoer uiterlijk en zijn een echte eyecatcher in ...

213 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Industriële lamp

Als je het hebt over lampen waar je direct een heel verhaal bij in je hoofd hebt als je ze ziet, dan heb je het over industriële lampen. De naam zegt het al: ze zijn geïnspireerd door de verlichting die in talloze fabrieken over de hele wereld hing en soms nog steeds hangt. Maar wist je dat industriële lampen ook prima kunnen hangen in je woonkamer, eetkamer, slaapkamer of kantoor? Ze creëren direct een bijzondere sfeer door hun aanwezigheid. Uiteraard zijn deze lamptypen verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren, zoals je kunt zien in ons assortiment. Bij ons vind je daarom altijd de industriële lamp die precies past bij jouw stijl en interieur. Kijk eens op je gemak rond en bestel snel en eenvoudig de verlichting van je keuze!

Stoere en robuuste industriële lampen

Zoals alles wat te maken heeft met fabrieken, hebben industriële lampen een ruig, stoer uiterlijk. Tegelijkertijd zijn ze uiterst functioneel. Met een dergelijke hanglamp boven je tafel weet je zeker dat je genoeg licht zult hebben. Precies zoals de donkere fabrieksgebouwen worden verlicht door robuuste industriële lampen. De grote, stalen kap om de lamp heen zorgt voor richting én voor de stijl waar deze lampen zo om bekend staan. Het is dan ook geen wonder dat ze weer helemaal terug zijn van weggeweest. Heb jij een moderne inrichting en kun je nog wel wat industriële lampen gebruiken ter aanvulling? Je vindt ze vast en zeker bij ons, want onze collectie bestaat uit de mooiste soorten met de beste prijs/kwaliteitverhouding.