POP top teaser image

Zwarte gordijnen

29 Resultaten
Aanbevolen

29 Resultaten

Zwarte gordijnen die passen bij je interieur

Zwarte gordijnen voor je mancave nodig? Of zoek je juist een stijlvol gordijn in het zwart voor je hotelchique slaapkamer? Gordijnen in het zwart zijn hoe dan ook perfect! Bekijk het aanbod van verschillende merken bij wehkamp.

Heel veel soorten om uit te kiezen en vaak kant-en-klaar geleverd

Gordijnen in het zwart zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. We hebben overgordijnen, maar ook zwarte rolgordijnen, vitrage en inbetween gordijnen in een zwarte kleur. Dankzij het aanbod met verschillende maten is de kans groot dat er ook voor jouw ramen geschikte gordijnen te vinden zijn. Bij een aantal gordijnen op deze pagina geven we aan dat we ze kant-en-klaar leveren. Dat betekent bijvoorbeeld dat je zwarte vitrage kant-en-klaar in de verpakking zit, inclusief plooiband en plooibandhaken.

Verduisterend of lichtdoorlatende gordijnen?

Er is veel om over na te denken als je nieuwe gordijnen gaat uitzoeken. Ben je er bijvoorbeeld al uit of je zwarte verduisterende gordijnen of lichtdoorlatende gordijnen wilt? Verduisterende gordijnen zijn heerlijk als je het echt donker wilt maken en ‘s ochtends niet gewekt wilt worden door het licht. Lichtdoorlatende gordijnen worden meestal gekozen in ruimtes waar niet geslapen wordt. Een voordeel van lichtdoorlatende gordijnen is dat je ze kunt sluiten voor meer privacy zonder in het donker te hoeven zitten.

Meet het zelf of laat het opmeten door een expert

Wordt het nu echt tijd je interieur een upgrade te geven? Dan zijn moderne gordijnen in het zwart echt een goed idee. Bestel vandaag nog je nieuwe gordijnen en lees altijd goed de meetinstructie om fouten te voorkomen. Of maak het jezelf gemakkelijker en laat een expert langskomen om alles voor je op te meten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.