POP top teaser image

Garnier verzorgingsproducten

Een mooie huid, iedere dag: dat is natuurlijk wat je graag wilt. Garnier gezichtsverzorging zorgt daarvoor met Garnier SkinActive. Een goede gezichtsverzorging bestaat uit een reiniging gevolgd door een verzorging met een gezichtscrème. Met dagcrème en nachtcrème verzorg je het gereinigde gezicht. Garnier biedt per huidtype een verzorging die overdag beschermt en ’s nachts herstelt.

186 resultaten
aanbevolen

186 resultaten

Garnier haarverzorging

Heb jij de Garnier Loving Blends al ontdekt? Deze haarverzorging van Garnier bestaat onder meer uit shampoos, conditioners en haarmaskers. Garnier Loving Blends gunt iedereen liefdevolle verzorging voor natuurlijke schoonheid van het haar.

Natuurlijke ingrediënten

Loving Blends biedt een breed assortiment aan kostbare, kwalitatieve blends verrijkt met natuurlijke ingrediënten. De combinatie van deze natuurlijke ingrediënten versterkt de werking van ieder product. Elke blend is een combinatie van vertrouwde ingrediënten die elkaar complementeren en versterken. Deze ingrediënten zijn samengevoegd in romige, zachte formules zonder parabenen, om de natuurlijke schoonheid van jouw haar te behouden en beschermen. Ontdek de Loving Blends haarproducten nu op wehkamp en bestel vandaag nog. Er is een Garnier Loving Blends voor iedereen, heb je die van jou al gevonden?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.