POP top teaser image

Jil Sander beauty

Jil Sander is een tijdloos Duits designermerk dat klassieke elegantie en ingetogen luxe combineert. Het merk-DNA is verankerd in de dualiteit van scherpe en hoekige mannelijke ideeën vermengd met vrouwelijke lichtheid en emotie. In lijn met de visie van het modehuis combineert Jil Sander Parfums eenvoud, minimalisme, doordachte precisie en moderniteit. De geuren belichamen de unieke persoonlijkheid en ambities van vrouwen en mannen, met moeiteloze elegantie.

14 Resultaten
Aanbevolen

14 Resultaten

Heerlijk geurende parfums en eau de toilette Jil Sander beauty producten vind je hier

De geur die je draagt kan invloed hebben op hoe je je voelt. Zo kan een zomerse geur op een regenachtige dag ervoor zorgen dat je je net iets vrolijker voelt dan voordat je de geur gebruikte. Ook voor je omgeving is het natuurlijk fijn om bij iemand te zijn die zich verzorgt met een lekkere geur. We hebben verschillende Jil Sander geuren om tussen te kiezen. De kans is daarom groot dat je jouw favoriete geur vindt. Het aanbod bestaat uit eau de toilette en parfum. Parfum bevat een hogere concentratie met aromatische ingrediënten dan eau de toilette. Eau de parfum is krachtiger en daarom ruik je het beter dan eau de toilette. Een eau de toilette wordt meestal overdag gedragen, terwijl een parfum vaker ‘s avonds wordt gebruikt. Als je graag een geur wilt die je altijd goed ruikt, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om overdag een parfum te dragen. Het gaat er natuurlijk om dat jij je er goed bij voelt!

Ontdek de verzorgingsproducten van Jil Sander voor het wassen van je haar en lichaam

Maak van het douchen of baden echt een moment voor jezelf met fijne producten. We hebben van Jil Sander producten voor het lichaam en voor het haar. De Jil Sander lichaamsverzorgingsproducten bestaan uit heerlijke douchegels voor zowel mannen als vrouwen. Je haar wassen kan met een douchegel en een shampoo in één. De douchegels geven dezelfde geur af als je favoriete Jil Sander eau de toilette producten, waardoor je meteen als je uit de douche of het bad komt kunt genieten van de bekende geuren van dit populaire merk. Krijg je ook zo’n zin om lekker een moment voor jezelf te nemen?

Morgen al tijd voor jezelf met de producten van Jil Sander?

Dat momentje voor jezelf gaat hoe dan ook een keer komen. Bestel je producten vandaag nog en het is zelfs morgen al mogelijk. Laat je kinderen, partner of werk weten dat je tijd voor jezelf wilt en geniet van het moment!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.