POP top teaser image

Garnier Skinactive beauty

24 Resultaten
Aanbevolen

24 Resultaten

Garnier Skinactive beauty: voor een stralende huid

Een goede huidverzorging is belangrijk. De juiste huidverzorgingsproducten zorgen ervoor dat de huid wordt beschermd en gevoed met essentiële voedingsstoffen. Bovendien kan de juiste huidverzorging vroegtijdige huidveroudering vertragen. Garnier SkinActive heeft de oplossing voor ieder huidtype. Daarom vind je bij wehkamp een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten uit deze speciale lijn van Garnier.

Goede en betaalbare huidverzorgingsproducten

Garnier is onderdeel van het Franse L'Oréal. Het beautymerk staat bekend om de goede en betaalbare huidverzorgingsproducten. Garnier ontwikkelt huidverzorgingsproducten voor een mooie en gezonde huid. Onder de speciale lijn Skinactive vallen verschillende verzorgingsproducten voor gezichtsreiniging, gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. Hierbij kun je kiezen uit producten voor alle huidtypen, maar ook voor de droge huid, gevoelige huid en rijpere huid. Er zijn dus voor ieder huidtype passende gezichtsproducten te koop.

De ideale huidverzorging: van reinigen tot smeren

Een huidverzorgingsroutine is de basis van een gezonde huid. In een paar stappen ontwikkel jij de perfecte routine voor jouw dagelijkse huidverzorging, met een gezonde én stralende huid als resultaat. Jouw huidverzorging begint bij het verwijderen van je make-up. Hiervoor gebruik je het Garnier Skinactive micellair reinigingswater. Vervolgens ga je door met het reinigen van het gezicht. De Garnier Skin Active Sensitive is een speciale reinigingsgel om je huid te reinigen en onzuiverheden te verminderen. Je kunt ook de Garnier Skinactive reinigingsgel gebruiken. Daarna scrub je jouw gezicht met de speciale Garnier Skinactive scrub. Sla jij liever een paar stappen over? Gebruik dan de Garnier skinactive 3 in 1. Dit product combineert drie reinigingsproducten in één: een reinigingsgel, scrub en masker voor de complete gezichtsreiniging van de huid. Ben je klaar met reinigen en hydrateren en ga je nog de deur uit? Breng dan de Garnier Skinactive BB aan voor een perfect ogende huid en als basis onder jouw make-up.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.