POP top teaser image

Remescar beauty

15 resultaten
aanbevolen

15 resultaten

Kan je huid wel een oppepper gebruiken?

Wallen, oneffenheden, droge huid, grauwe teint; soms kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Met de producten van Remescar geef je je huid een flinke oppepper en krijgt het de verzorging die het dagelijks nodig heeft.

Weg met wallen en donkere kringen

Wallen en donkere kringen zijn vervelend. Het lijkt hierdoor alsof je heel slecht geslapen hebt, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Sommige mensen hebben vrijwel altijd last van donkere wallen en hebben daardoor voortdurend een gezicht dat vermoeid oogt. De Remescar wallen & donkere kringen crème is een doeltreffende crème die wallen en donkere kringen vrijwel onzichtbaar maakt. Dat komt omdat er aan de Remescar wallen crème onder andere cafeïne is toegevoegd. Dit ingrediënt laat de huid bij de ogen oplichten en maakt deze helderder, waardoor wallen en donkere kringen veel minder zichtbaar zijn.

Kies ervoor om je gezichtshuid dagelijks te verzorgen met Remescar

Natuurlijk kun je doelgericht bepaalde huidproblemen aanpakken, maar voor het beste resultaat is het ook verstandig om je huid daarnaast elke dag goed te reinigen en te verzorgen. Gebruik hiervoor de reinigingsproducten, dagcrème en nachtcrème van Remescar.

Heel veel producten van Remescar te koop bij wehkamp

Van plan om Remescar wallen te kopen of wil je juist andere producten van Remescar uitproberen, zoals Remescar voor rimpels of kraaienpootjes of een Remescar hangende oogleden product? Bij wehkamp hebben we regelmatig een aantrekkelijke Remescar in de aanbieding, zodat je ook af en toe producten van Remescar voor minder geld kunt bemachtigen. Wist je dat we naast verzorgingsproducten ook make-up van dit merk verkopen? Shop daarom al je producten van een stralendere huid bij wehkamp en je kunt morgen al beginnen met smeren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.