POP top teaser image

L'Oréal Paris beauty

L'Oréal Paris is misschien wel het grootste merk schoonheidsproducten ter wereld. Je vindt er lichaams- en gezichtsverzorging, reinigingsproducten en parfums en natuurlijk de bekende L'Oréal Paris make-up. Bij wehkamp hebben we alles uit het actuele assortiment van L'Oréal Paris in huis. Kijk hier op je gemak!

374 Resultaten
Nieuwste collectie

374 Resultaten

L'Oréal Paris

Je zoekt een vertrouwd merk voor al je make-up en verzorgingsproducten. Een merk waar je van op aan kunt en dat niet te duur is. L'Oréal Paris is dan hét merk dat je zoekt van 's ochtends vroeg onder de douche tot 's avonds laat met een herstellende nachtcrème. Verzorg je handen met een handcrème van L'Oréal Paris en lak je nagels in een modieuze kleur met een sneldrogende nagellak.

L'Oréal Paris denkt ook aan mannen

Natuurlijk is de uitstekende verzorging van L'Oréal Paris niet alleen voor vrouwen. Ook mannen mogen er immers goed en representatief uitzien. Bij de L'Oréal Paris gezichtsverzorging voor mannen vind je aftershave, balsems en crèmes. De sets voor na het scheren zijn leuk om cadeau te geven en bevatten een reinigingsgel, een hydraterende crème en een deodorant spray in dezelfde geurlijn. De oogroller is er nu ook voor mannen. Kort over en onder je gesloten oogleden rollen en je ziet er weer helemaal uitgeslapen uit!

Alles voor je haar

Natuurlijk kennen we allemaal L'Oréal Paris van de shampoos, de verstevigers en de haarlakken. Bij wehkamp vind je ook veel kleurspoelingen en korthoudende kleuringen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de pastelblauwe spray die je de volgende dag probleemloos uitspoelt? Zo kan je rustig een paar kleurtjes uitproberen.

Wanneer je bij wehkamp bestelt, mag je binnen 30 dagen zonder extra kosten retourneren. In verband met de hygiënewetgeving mag de verpakking bij verzorgingsproducten en make-up dan niet verbroken zijn.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën