Garnier bodylotion

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Goed voor je huid zorgen met Garnier bodylotion

Wist je al dat Garnier bodylotion de perfecte verzorging is van jouw huid? Het is belangrijk om goed voor jezelf en jouw huid te zorgen. Dat doe je met de voedende bodylotions van Garnier die speciaal geschikt zijn voor de droge tot zeer droge huid. De bodylotions van Garnier trekken snel in en laten geen vettig laagje achter.

Ultieme lichaamsverzorging

Garnier Intense 7 days is een verzorgende bodylotion met een fijne textuur die bovendien ook nog eens heerlijk ruikt. De verzachtende, natuurlijke mango-olie zorgt voor een zijdezachte huid. De hydraterende werking van deze rijkelijk voedende bodylotion is maar liefst zeven dagen lang voelbaar. Daarnaast is er de Garnier bodylotion Repair om een ruwe, extreem droge huid te verzachten en een trekkend gevoel tegen te gaan. Deze bodymilk heeft een intensief herstellende werking en beschermt jouw huid tegen uitdroging. Naast de Garnier bodylotion Repair is er ook nog de Garnier Loving Blends bodylotion. Deze bodymilk houdt het vochtgehalte van jouw huid prima op peil.

Natuurlijke schoonheid

Garnier heeft een uitgebreid assortiment voedende bodylotions die verrijkt zijn met natuurlijke en milde ingrediënten en waaraan geen parabenen zijn toegevoegd. De Loving Blends bodylotion van Garnier is met zorg samengesteld en laat jouw huid weer stralen. De Garnier Loving Blends bodylotion Honinggoud verzorgt de huid optimaal, zelfs de extreem droge huid. Verder is de Loving Blends Kokosmelk een heerlijk rijke Garnier bodylotion met kokos en macadamianoot als extra bestanddeel, die de huid goed hydrateert en mooi laat glanzen. De prettige geur van deze Garnier bodylotion met kokos geeft eveneens een verzorgd en comfortabel gevoel. Loving Blends Mythische Olijf is, evenals de Loving Blends Argan en Cameliaolie, ook een Garnier verstevigende bodylotion die zeer geschikt is voor een droge huid. De hydraterende eigenschappen van pure olie zijn duidelijk merkbaar. Het resultaat is een soepele en gladde, gezonde huid. Kies snel zo’n fijne bodylotion uit bij wehkamp!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.