Fietsaccessoires

27 Resultaten
Nieuwste collectie

27 Resultaten

Fietsaccessoires

Nederland is echt een fietsland. Dagelijks fietsen miljoenen mensen door de straten en op prachtige fietspaden. Er zijn om die reden ook veel verschillende soorten fietsen. Bij een goede fiets horen natuurlijk fietsaccessoires. In ons uitgebreide assortiment schaf jij gemakkelijk verschillende fietsaccessoires aan. Daarbij kun je denken aan een fietsbel, fiets sirene, kinderfietshelm en nog veel meer. In onze webwinkel vind je een ruim aanbod van dergelijke accessoires. Maak gebruik van de filters om effectief te zoeken.

Veilig op de fiets met fietsaccessoires

Nederland is een fietsland en daarmee staat veiligheid natuurlijk voorop. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje, zeker op de fiets. Gelukkig vind je bij wehkamp alles om veilig te fietsen. Denk daarbij aan een fietshelm voor dames. Deze is niet verplicht in Nederland, maar wel aan te raden. Zonder fietshelm loop je bij een val namelijk een grotere kans op letsel.

In onze webwinkel vind je verschillende soorten fietshelmen. Wil jij een fietshelm voor heren in een felle kleur om goed op te vallen? Die heb je zo gevonden. Ook verschillende Disney fietshelmen zijn hier te vinden. Fiets jij regelmatig met je kind? Een fietshelm voor een baby schaf je dan gemakkelijk bij ons aan, voorzien van reflecterende stickers en ventilatie voor optimaal comfort. Of het nu voor volwassenen of kinderen is; een fietshelm kopen is altijd aan te raden. Zo ga je altijd veilig de weg op en dat voelt ook gewoon beter.

Leukste fietsbel voor kind kopen

Heeft je kind wel een werkende bel? Soms doen ze het gewoon niet meer. Er komt nauwelijks geluid uit of ze hangen treurig aan het stuur. Terwijl een werkende bel juist voor kinderen zo belangrijk is. Daarom vind je hier verschillende fietsbellen. Onze fietsbellen zijn kleurrijk en voorzien van verschillende leuke Disney-afbeeldingen. Dat maakt het nóg leuker om aan een kind te geven. Want wie houdt er nu niet van Disney? Al deze fietsbellen zijn van uitstekende kwaliteit, zijn goed hoorbaar en gaan lang mee. Stuur je kind dus veilig op de weg met een van onze leuke fietsbellen. Heeft je kind ook nog een nieuwe fiets nodig? Wij verkopen ook kinderfietsen.

Naast fietsbellen is het ook mogelijk om fietstoeters te kopen. Deze zijn nog beter te horen. Andere fietsers begrijpen dat ze dan snel aan de kant moeten. Ook hiervan hebben wij verschillende soorten. Altijd een fietsbel kopen die helemaal aan je verwachtingen voldoet? Gebruik dan de zoekfilters.

Zijwielen

Leer je kind zo snel mogelijk fietsen. Maar doe dit ook op een veilige manier, zodat er geen ongelukken gebeuren. Kinderen hebben zelf namelijk niet altijd oog voor veiligheid. Ze hebben nog niet het besef van gevaar. Gelukkig kun je op deze pagina ook zijwielen kopen. Je kind leert zo op een veilige manier fietsen. Het voordeel van de zijwielen is dat ze universeel zijn en op elke kinderfiets passen tussen de 12-20 inch.

Fiets versieren

Geef de fiets van je kind een andere uitstraling met geweldige fietsversiering. Daarvoor vind je in ons aanbod voldoende mogelijkheden. Daardoor valt een fiets ook beter op in het verkeer. Bovendien ziet het er natuurlijk fantastisch uit. De fietsversiering kun je op verschillende manieren inzetten. Wikkel deze stevig om de fietsmand of het stuur voor het leukste effect.

Bestel eenvoudig alle denkbare accessoires

Verschillende accessoires voor de fiets bestel je hier eenvoudig. Of het nu gaat om een fietshelm voor dames, fietshelm voor heren, fiets sirene of andere artikelen. Dat doe je gemakkelijk online en de meeste artikelen hebben wij op voorraad. Je geeft dus snel je prachtige fiets een leuke opknapper. Ben je niet zo van stevig trappen? Dan is een elektrische fiets wellicht een goed alternatief.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help